Volg ons: Facebook Twitter

  Naar de film met Rob!

  Check de data!

  Een nieuw seizoen van Naar de film met Rob. Inleidingen van Rob, twee keer per maand!

  Al die seizoenen een groot succes! Niet in je eentje naar de film, maar met Rob. Twee keer per maand op dinsdagavond voorafgaand aan de film is er een inleiding door filmkenner Rob Lubbersen. Na afloop een kop koffie of thee en de gelegenheid om met elkaar gezellig na te praten. 

  Rob Lubbersen (63), filmfanaat en –recensent, neemt je mee naar de film. “Het is leuk en interessant om van tevoren meer van een film te weten. Je kijkt toch anders als je meer achtergrondinformatie hebt”, aldus Rob Lubbersen. “Een halfuur voor aanvang vertel ik over de filmmakers, acteurs en over dingen waarop de kijker kan letten”. Rob praat graag over film, maar heeft ook grote binding met het stadsdeel Escamp. “Ik ben een getogen Escamper en heb op de Simon Stevin HBS gezeten (nu theater en filmhuis Dakota). Prachtig om te zien dat er in mijn oude school zo’n mooie filmzaal is gekomen met super-de-luxe stoelen en geweldig beeld en geluid”. 

  ‘Naar de film met Rob’ vindt twee keer per maand op dinsdag plaats en is voor iedereen. “Ouderen, jongeren, alleenstaanden, filmfanaten, wie dan ook; iedereen is welkom”, zegt Rob, “er is geen drempel, het is gewoon een fijne, gezellige filmavond waarbij de bezoeker alleen het filmkaartje betaalt en de inleiding en koffie/thee gratis krijgt”. 

  Ga gewoon een keertje mee met Rob. Je leert niet alleen meer over de film, het is ook nog eens gezellig!


  NAAR DE FILM MET ROB IN SEIZOEN 2017-2018 is op:
  dinsdag 10 oktober: SING SONG
  dinsdag 24 oktober: TULIP FEVER
  dinsdag 7 november: LOVING VINCENT
  dinsdag 21 november: OUDE LIEFDE
  dinsdag 5 december: BORG/MCENROE
  dinsdag 19 december: THE PARTY
  dinsdag 16 januari: MURDER ON THE ORIENT EXPRESS
  dinsdag 30 januari: HET LEVEN IS VERRUKKULLUK
  dinsdag 13 februari: WILD

  'Naar de film met Rob' is ook op 13 februari, 27 februari, 13 maart, 27 maart, 10 april, 24 april, 15 mei, 29 mei, 12 juni en 26 juni. 

  Gratis inleiding begint om 19.30 uur, start film om 20.00 uur. 


  Je betaalt €8 voor je filmkaartje, kopje koffie of thee plus inleiding zijn gratis. Bestel je kaarten voor 'Naar de film met Rob' via 070 326 5509, kassa@theaterdakota.nl of aan de kassa van Theater en Filmhuis Dakota (Zuidlarenstraat 57).
  Er is ook twee keer per maand op vrijdagochtend Ouder(wetse) Filmochtend, een film met pauze, gratis kopje koffie of thee en een chocolaatje. >>LEES MEER