Volg ons: Facebook Twitter

  Uitgelicht

  Mozarts Liefdestuin, Dakota's operafeest!

  Afbeelding niet gevonden.

  Durf jij de liefdestuin te betreden...? Reserveer dan hier direct je kaarten!

  Op 15 juni vindt in de tuin en in de theaterzaal van Theater Dakota het operafeest ‘Mozart’s Liefdestuin’ plaats: een avond vol meeslepende opera, humor, lekker eten en spannende ontmoetingen. 

  We toveren onze tuin om tot een ware liefdestuin! Laat u betoveren door vreemde figuren, bedwelmen door de heerlijke geuren van braadworst en bier en verleiden door zoete aria’s…

  In de tuin en in de theaterzaal zingen de musici van de Dutch National Opera Academy, ondersteund door muzikanten van het Koninklijk Conservatorium, een speciale versie van Mozart’s komische opera ‘La Finta Giardieniera’ (de vermomde tuinierster). In ‘La Finta Giardiniera’ draait alles om een bijzondere tuin waarin de één verliefd is op de ander, maar de andere niet op de één. Waar de één zich door de ander verlaten voelt, maar de ander dat heel anders ziet. Waar weer een ander er wel pap van lust en met ze allemaal het bed wel zou willen delen. Kortom, een tuin vol verwarring, waanzin, lust en liefde.

  Vooraf en na afloop van de opera, komt u oren en ogen tekort in de tuin, met geheime hoekjes, culinaire verrassingen, liefdesvoorspellers en nog veel meer! Wie weet wie ú leert kennen in de liefdestuin…

  ‘Mozarts Liefdestuin’ is een coproductie van de Dutch National Opera Academy, het Koninklijk Conservatorium en Theater Dakota.

  Hier alvast een heel klein voorproefje van de opera 'La Finta Giardiniera':