Volg ons: Facebook Twitter

  Naar het theater...

  ...met Mandy

  Afbeelding niet gevonden.

  Niet in je eentje, maar samen met Mandy naar het theater! Koop een kaartje voor de voorstelling en krijg er een gratis inleiding en gratis kopje koffie of thee bij. 

  ‘Naar het theater met Mandy’ in Theater Dakota


  Mandy van Winden weet veel van theater en vindt het leuk als je met haar en andere bezoekers naar een theatervoorstelling gaat. Of je nu vaak in het theater komt of niet; dat maakt niet uit.

  Voordat je naar de voorstelling gaat, vertelt Mandy over wat je te zien krijgt. Dit maakt het kijken makkelijker; je weet al meer over de voorstelling en de artiest(en). Na afloop praat je in het café over wat je hebt gezien en wat je er van vond.  Wie weet komen de artiesten er nog bij zitten. 

  Vanaf 19.15 uur is Mandy in het café van het theater te vinden waar je alvast kunt aanschuiven. Om 19.30 uur vertelt Mandy in de studio meer over de voorstelling, waarna deze om 20.15 begint.

  Voor ‘Naar het theater met Mandy’ koop je een kaartje voor de voorstelling, je krijgt het voor- en nagesprek plus een kopje koffie of thee gratis. ‘Naar het theater met Mandy’ is op:


  zaterdag 1 maart, Pepijn Schoneveld - Meneer Jongetje

  vrijdag 4 april, Toneelgroep Medea - Bloot en Levenloos (Nederlands gesproken versie)

  zaterdag 10 mei, Toneelgroep Het Volk - Herfst in Schoorl

  vrijdag 6 juni, DMT2B - 4TH 


  'Naar het theater met Mandy in seizoen 2014-2015
  Voor ‘Naar het theater met Mandy’ zijn de volgende voorstellingen gekozen: Alles went behalve een vent van Gerard Cox en Joke Bruijs (zaterdag 27 september), Medea – Tutam (vrijdag 14 november), De verleiding van een moordwijf (zaterdag 17 januari), Schijn van Fahd Lahrzaoui (vrijdag 27 februari), Firma MES (vrijdag 27 maart) en Hete Peper van het Volksoperahuis (vrijdag 17 april). Een leuk aanbod met verschillende soorten voorstellingen: van toneel tot komedie en muziektheater.