Volg ons: Facebook Twitter

  Open Podium, vr 23 februari!

  Meld je aan!

  Open Podium in het café van Dakota! Geef je op! Of kom kijken en luisteren.

  Doe mee aan het Open Podium in Dakota (of kom kijken!)

  Wat een succes die eerste twee edities in het café van Dakota! Reden genoeg om nog een Open Podium te plannen. Mét dezelfde begeleidingsband. Kom je ook op 23 februari 2018

  Muzikanten en talenten uit Escamp: opgelet! Het podium is voor jou op vrijdag 23 februari (aanvang 20.30 uur) in Dakota. In het café van Dakota zetten we een podium neer. Het publiek kan lekker onder het genot van een drankje luisteren naar de mooiste muziek en het grootse talent uit onze stad!

  Singer-songwriters, rappers, muzikanten, zangers/zangeressen, zanggroepjes, (kleine) koren….iedereen is welkom op Dakota’s Open Podium! Laat zien wat je kunt en meld je aan via onderstaand formulier of stuur een mail naar mark@theaterdakota.nl. Je kunt ook op de avond zelf besluiten om op te treden hoor! Als je lekker aan het luisteren bent en je denkt: nou, toch wel heel erg leuk, ik zou wel het podium op willen; dan kan dat!

  Wil je zelf niet optreden? Komen kijken kan natuurlijk ook. Lekker relaxed luisteren naar muziek en muzikaal talent in ons café. Toegang is gratis.


  OPEN PODIUM VRIJDAG 23 FEBRUARI, 20.30 UUR