Volg ons: Facebook Twitter

  Dakotakoor

  Nog plek in het middagkoor!

  Afbeelding niet gevonden.

  Het ‘zingt nu al rond’: een nieuw zangkoor in Escamp! Hoe klinkt Escamp? Hoe muzikaal is het grootste stadsdeel van Den Haag? Theater Dakota en zangeres Astrid Seriese ontdekken het.

  De eerste koorrepetitie op maandag 7 oktober heeft plaatsgevonden. Een groot succes! Meer dan 80 koorleden waren aanwezig om de eerste noten samen te zingen. Onder leiding van een Astrid Seriese en Klaus Kuiper werden twee nummers ingestudeerd; Escamp klonk als een klok. Er is een middagkoor (15.30 - 17.30 uur) en een avondkoor (19.00 - 21.00 uur). In het middagkoor is er nog plek. Meld u aan middels onderstaand formulier. 


  Het Dakota-koor is een divers, gemengd koor waarbij u een nieuw repertoire leert, stem- en zangtechniek verbetert en bovenal zangplezier beleeft. Op maandag 7 oktober gaat het koor van start. Repetities vinden wekelijks plaats op maandag van 15.30 - 17.30 uur (middagkoor) en maandag van 19.00 – 21.00 uur  (avondkoor). Er zijn 35 repetities per seizoen (t/m 30 juni 2014).  

  Het Dakotakoor heeft de volgende ‘noten op haar zang’:
  Wat zingt het Dakotakoor? Denk aan het Nederlandse populaire (kleinkunst)lied, afgewisseld met liedjes uit andere culturen. Er is ruimte voor inbreng van de zangers en zangeressen.


  Wie kan er meezingen? Iedereen uit Escamp. Er zijn geen leeftijdsgrenzen. Minimaal 15 en maximaal 50 leden.
  Hoe ‘toont’ het Dakotakoor zich? Ongeveer drie keer per seizoen wordt er een optreden gegeven. De eindpresentatie is in Theater Dakota. 

  U koopt een strippenkaart voor €20 (met Ooievaarspas €10) met 4 strippen (omgerekend betaalt u dus €5 per keer, met Ooievaarspas €2,50). Per keer dat u naar het koor komt, wordt er een strip afgestempeld. Wanneer u vier keer bent geweest en uw strippenkaart is vol, dan koopt u een nieuwe kaart. 

  De artistieke leiding is in handen van Klaus Kuiper (middagkoor) en Astrid Seriese (avondkoor). 

  Lees HIER meer informatie en de huisregels van Theater Dakota.

  Er is nog plek in het middagkoor. Meld u aan middels onderstaand formulier. U krijgt dan z.s.m. reactie van Theater Dakota.