Volg ons: Facebook Twitter

  Vacature

  Medewerker PR en Communicatie 16 u p.w.

  Theater & Filmhuis Dakota is op zoek naar jou! Word jij onze nieuwe collega? 

  Wat is Theater & Filmhuis Dakota? 

  Theater & Filmhuis Dakota is één van de acht Cultuurankers van Den Haag. Een plek waar iedereen welkom is en waar mensen op toegankelijke manier in contact kunnen komen met kunst en cultuur. Maar het is ook een bruisende plek waar elke dag wel iets te doen is. Van bekende bioscoopfilms, tot jonge theatermakers, van het bekijken van grote kunstwerken op ons plein, tot het zelf bezig zijn in onze creatieve Artlabs.

  Omdat we de laatste tijd behoorlijk aan het groeien zijn, is uitbreiding van het team nodig.

  We zijn daarom op zoek naar:

  Medewerker PR en Communicatie (16 uur per week)

  Net als onze andere pr-medewerker zet je alles op alles om de activiteiten van Theater & Filmhuis Dakota in de kijker te spelen van ons publiek. Samen bedenken jullie plannen om het publiek voor festivals/projecten te bereiken, de film en theaterzaal te vullen én de tafels van het café lekker vol te krijgen. 

  Je moet affiniteit hebben met het werken voor een kleinschalige organisatie zonder grote pr-budgetten. Het persoonlijk benaderen van publiek moet je liggen en je moet zeker zin hebben om met je fiets op pad te gaan om echt het contact te zoeken met de bewoners van Escamp.

  Inschaling naar CAO Nederlandse Podia Schaal 5
  MBO/HBO niveau


  Sollicitaties kun je op een gepaste wijze met CV tot dinsdag 2 juli 2019 sturen naar: ellen@theaterdakota.nl.Voor meer informatie over de functie(s) kun je contact opnemen met Emilie Hoefnagels op 070 360 02 52.

  Op vrijdag 5 juli hoor je of we je uitnodigen voor een gesprek. De 1ste gesprekken zullen plaatsvinden dinsdag 9 en donderdag 11 juli. Op dinsdag 16 of 17 juli zullen de 2e gesprekken plaatsvinden.