Volg ons: Facebook Twitter

  Vacature

  Medewerker Administratie/Planning/Sales 24 u p.w.

  Theater & Filmhuis Dakota is op zoek naar jou! Word jij onze nieuwe collega? 

  Wat is Theater & Filmhuis Dakota? 

  Theater & Filmhuis Dakota is één van de acht Cultuurankers van Den Haag. Een plek waar iedereen welkom is en waar mensen op toegankelijke manier in contact kunnen komen met kunst en cultuur. Maar het is ook een bruisende plek waar elke dag wel iets te doen is. Van bekende bioscoopfilms, tot jonge theatermakers, van het bekijken van grote kunstwerken op ons plein, tot het zelf bezig zijn in onze creatieve Artlabs.

  Omdat we de laatste tijd behoorlijk aan het groeien zijn, is uitbreiding van het team nodig.

  We zijn daarom op zoek naar:

  Medewerker Administratie/Planning/Sales (24 uur per week)

  Jij bent echt een beest met Excel en computersystemen. Daarmee ben je mee en je draait je hand niet om voor een ingewikkelde planning van personeel.

  Samen met onze andere administrateur zorg je voor een gestructureerde administratie van zowel de financiële administratie als de personeelsadministratie.

  Je bent verantwoordelijk voor het inroosteren van onze vrijwilligers en het roosteren van al onze verschillende ruimtes en de facturering hiervan. Je pakt ook regelmatig de telefoon op om nog meer huurders te zoeken voor onze vergaderzalen. Daarnaast ondersteun je ook het managementteam met onder andere de planning van vergaderingen, afstemmingsoverleggen en heidagen.

  Kortom, jij hebt echt zin om in een dynamische omgeving structuur aan te brengen en jij zelf kan goed schakelen tussen verschillende opdrachten. 

  Inschaling naar CAO Nederlandse Podia Schaal op basis van ervaring en opleiding
  MBO/HBO Niveau met ervaring in administratie werkzaamheden


  Sollicitaties kun je op een gepaste wijze met CV tot dinsdag 2 juli 2019 sturen naar: ellen@theaterdakota.nl.Voor meer informatie over de functie(s) kun je contact opnemen met Emilie Hoefnagels op 070 360 02 52.

  Op vrijdag 5 juli hoor je of we je uitnodigen voor een gesprek. De 1ste gesprekken zullen plaatsvinden dinsdag 9 en donderdag 11 juli. Op dinsdag 16 of 17 juli zullen de 2e gesprekken plaatsvinden.