Volg ons: Facebook Twitter

  Vacature!

  Leden Raad van Toezicht

  De Raad van Toezicht van Theater en Filmhuis Dakota zoekt nieuwe leden

  Theater en Filmhuis Dakota is sinds november 2011 hét theater en filmhuis van stadsdeel Escamp in Den Haag met een gevarieerd aanbod van cabaret, muziek, toneel, literatuur, kinder- en jeugd- voorstellingen, dans en film. Gehuisvest in het verzamelgebouw ZUID57 bevindt Dakota zich in het hart van het stadsdeel Escamp en betrekt ook in haar functie als cultuuranker de inwoners er graag bij. Dakota is na 5 jaar de pioniersfase voorbij en wil haar culturele profiel en functie in de wijk verder versterken.

  De organisatie bestaat uit een kleine groep medewerkers ( 8,5 fte’s) en een groep van ongeveer 20 betrokken vrijwilligers.

  De RvT wil een deskundig, divers team zijn waarin verschillende kennis en ervaring elkaar aanvullen om daarmee, betrokken maar op enige afstand van de uitvoering, bij te dragen aan de ontwikkeling van een culturele organisatie met een grote maatschappelijke ambitie.

  Als lid van de RvT ben je deelgenoot van een enthousiast team, vergroot je je netwerk, ontwikkel je je kennis en vaardigheden, draag je bij aan maatschappelijk relevante ontwikkeling en heb je de kans om een veelheid aan activiteiten op het gebied van theater, film en culturele evenementen van nabij mee te maken.

  Nadere toelichting bij de heer J.de Jong, voorzitter RvT, 06-53722261.


  Bekijk HIER het profiel RvT-leden.