Volg ons: Facebook Twitter

  Extra vertoningen!

  La La Land in Dakota

  De filmhit La La Land is nog 3 extra keer te zien in de filmzaal van Dakota!

  De Oscar-nominaties zijn bekend! De musical/komedie La La Land is maar liefst 14 (!) keer genomineerd! Een evenaring van het record van All about Eve en Titanic. Eerder won La La Land al 7 Golden Globes. 

  De hitfilm draaide eerder al 3 weken in de filmzaal van Dakota, maar wegens groot succes hebben we besloten 'em terug te brengen op ons witte doek. De film, met sterren Emma Stone en Ryan Gosling, draait nog 3 keer in Dakota. Grijp dus je kans.


  La La Land draait in Dakota nog op:

  vrijdag 27 januari, 21.00 uur
  zondag 29 januari, 16.00 uur
  dinsdag 31 januari, 20.00 uur


  De muziekfilm (met o.a. het prachtige nummer City of Stars, check deze trailer) is ontzettend mooi gemaakt met hele mooie beelden, geweldige muziek en acteerprestaties om van te smullen. Een film over dromen, over het nastreven van die dromen en over hoe moeilijk is om dromen te laten slagen. Geweldig in beeld gebracht. Van de 'musical' openingsscène tot het indringende, briljant in beeld gebrachte slot. 

  Kijk alvast de trailer. Misschien vind je het niks en hou je niet van musical. Geef het toch een kans, want deze film is anders dan anders en zeker de moeite waard.