Volg ons: Facebook Twitter

  De Joker van Dakota

  Koop kaarten voor 4 voorstellingen!

  Afbeelding niet gevonden.

  De Joker van Dakota: hij is er weer. Vier voorstellingen boeken, vijf bezoeken!

  Ook dit seizoen is hij er weer: De Joker van Dakota! Bestel in één keer kaarten voor vier voorstellingen in seizoen 2014-2015 en krijg een voorstelling naar keuze gratis. De Joker kun je het hele seizoen (t/m juni 2015) inzetten en is geldig voor één kaart. Let op, voorstellingen kunnen uitverkocht raken, wacht dus niet te lang met het verzilveren van je Joker.

  De Joker
  Bij minstens vier voorstellingen in één boeking (voorstellingen in de periode sept 2014 t/m juni 2015) krijgt de bezoeker één Joker van Dakota. Deze kan gedurende het theaterseizoen ingezet worden voor een voorstelling naar keuze. Je krijgt dan dus een extra gratis voorstelling! Als je vier voorstellingen via de website boekt, krijg je niet automatisch een melding. Je kunt voor de Joker bellen met 070 326 5509 of de gratis voorstelling boeken aan de kassa van Theater Dakota. 

  Tot ziens bij Theater Dakota!


  Je ontvangt de Joker bij aanschaf van één of meerdere kaarten voor vier voorstellingen in één boeking. De Joker is geldig voor één kaart. De ontvangen Joker kun je inzetten t/m juni 2015. Alleen geldig voor theatervoorstellingen (niet voor film of verhuringen). Niet geldig i.c.m. andere acties. Geen restitutie mogelijk. 


  Joker van Dakota