Volg ons: Facebook Twitter

  Wereldkeuken Dakota!

  Koks gezocht

  Kun je lekker koken en wil je je gerechten tijdens ons Ook van Jou-festival verkopen? Dat kan! 

  KUN JIJ LEKKER KOKEN?

  Op vrijdag 1 september (17.00 - 22.30 uur) en zaterdag 2 september (15.00 - 19.00 uur) vindt het gloednieuwe festival OOK VAN JOU plaats op het plein van Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57). Een geweldig festival met muziek, verhalen, circus, film en optredens. Het belangrijkste ingrediënt: heerlijk eten! Diverse foodkraampjes met de heerlijkste gerechten. Eten vanuit de hele wereld. Het plein wordt op 1 september de wereldkeuken van Escamp.

  Maak jij heerlijke hapjes, kun je goed koken, bereid je de heerlijkste gerechten en wil je je eten tijdens het festival verkopen? Dat kan! Je huurt een kraampje voor €5 en het geld dat je verdient met de verkoop van jouw gerechten mag je houden. De verkoopprijs van je gerecht kan niet duurder zijn dan €1,00 voor een hapje of €3,50 voor een gerecht. Dit om het zo laagdrempelig te houden en zoveel mogelijk publiek te trekken. Mochten de prijzen niet haalbaar zijn, dan graag overleg. 

  Meer informatie via: Mark Kalsbeek, mark@theaterdakota.nl, 070 3600252 (Theater Dakota).

  Opgeven via Stana van Ginkel, stana@foodboard.nl

  Opgeven kan ook via dit formulier (opsturen via mail van Stana, zie hierboven. Of inleveren bij de kassa van Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57, 2545 VP Den Haag).

  Naam:
  Wat wil je verkopen:
  Wat heb je nodig (bijv. elektriciteit, koeling):
  Emailadres:
  Telefoonnummer:

  Let op, inschrijven betekent niet automatisch meedoen. Er is beperkt plek voor de kraampjes. We maken vanuit het aanbod een mooie selectie zodat we zoveel mogelijk hapjes en gerechten vanuit verschillende werelddelen kunnen presenteren. Wanneer u zich opgeeft, nemen we zo snel mogelijk contact met u op. 

  INMIDDELS IS INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK.