Volg ons: Facebook Twitter

  Masterclass, 23 nov

  Kluchten spelen o.l.v. John Lanting

  Afbeelding niet gevonden.

  John Lanting (Theater van de Lach) geeft een Masterclass ‘Kluchten spelen en regisseren’ in Theater Dakota op zaterdag 23 november (van 13.00 tot 17.30 uur). Speciaal geschikt voor amateurspelers en –regisseurs! Prijs is €25 per persoon. Reserveer via de website, via 070 326 5509 of kassa@theaterdakota.nl. Wees er snel bij, er zijn slechts 25 plaatsen.

  Over het Theater van de Lach van John Lanting wordt in Nederland en België nog steeds met ontzag gesproken. Van 1970 tot 1996 trad John op met vele bekende komedies als De kus van een Rus, Den Haag Vandaag en Een trouwring mag niet knellen. Vele van die kluchten werden door de televisie uitgezonden en hielden miljoenen aan de buis gekluisterd.   In de 26 jaar van het Theater van de Lach (met circa 3400 voorstellingen!), is John Lanting erin geslaagd een manier van klucht-regisseren te ontwikkelen die steeds tot opmerkelijke resultaten leidde. Het is altijd zijn voornemen geweest om op zijn hoogtepunt te stoppen en daarna over zijn bijzondere manier van repeteren les te geven. Hij doet dit al jaren. De resultaten hiervan worden, ook door amateurs, volledig erkend. 

De masterclass bestaat uit een inleidende lezing, waarna de tijd zal worden besteed aan het werken met de deelnemers.   Een masterclass met John Lanting is niet alleen een hele leuke belevenis, maar bovenal een uitermate leerzame ervaring.