Volg ons: Facebook Twitter

  Krokus Kabaal!

  Kinder theaterfestival in de Voorjaars vakantie, 22 t/m 28 februari

  Krokus Kabaal: het nieuwe theater- en kunstfestival voor Haagse kinderen in de Voorjaarsvakantie!

  Niemand hoeft zich te vervelen in de voorjaarsvakantie! Want er is een vrolijk nieuw theater- en kunstfestival te beleven in alle hoeken van Den Haag: Krokus Kabaal! Van maandag 22 t/m zondag 28 februari is er voor kinderen van 2 t/m 12 jaar van alles te zien en te doen op tien locaties van de acht Haagse Cultuurankers. 

  Kom in de voorjaarsvakantie naar 'Krokus Kabaal' in de volgende Cultuurankers:Laaktheater (Laakkwartier), theater De Vaillant(Schilderswijk), Theater De Nieuwe Regentes(Segbroek), DiamantTheater (Mariahoeve),Theater en Filmhuis Dakota (Escamp), Bibliotheken Loosduinen en Nieuw Waldeck, Bibliotheken Leidschenveen en Ypenburg,Muzee Scheveningen.


  Krokus Kabaal
  programma in Theater Dakota (klik op de gekleurde titels voor meer informatie en kaarten)

  Voorjaarsfilm | Snoopy & Charlie Brown 3D / AL
  Charlie Brown gaat een groot avontuur aan terwijl Snoopy met zijn vliegtuig het opneemt tegen zijn rivaal De Rode Baron. Een groots en heldhaftig avontuur begint. De film is Nederlands gesproken. 
  Maandag 22 t/m zaterdag 27 februari, 14.00 uur (ma, di, do en vr), 15.00 uur (wo) en 16.00 uur (za). 
  €7,50 (ma t/m do), €8,50 (vr en za). Inclusief €2 3d-film-toeslag.

  Wat niemand had verwacht | NTjong Toneelatelier 8+
  Alle mensen hadden haast en iedereen was onderweg. Van hier naar daar, samen of alleen. Ze telefoneerden en keken op hun horloge. Stilstaan deden ze nooit. Toch gebeurde er op een dag iets waardoor ze moesten stoppen. Iets wat niemand had verwacht. We filosoferen, bouwen en spelen, en maken uiteindelijk een presentatie voor alle ouders. Leef je een dag lang uit!
  Dinsdag 23 februari. 10.00 – 16.00 uur
  €12,50 (Ooievaarspas €6,25)

  Tante Lulu leest voor | Vertelvoorstelling over Nansi Wereldspin 3 t/m 7 jaar
  Kompa Nanzi, ook wel Nansi of Anansi genoemd, is een wereldspin. Vanuit Afrika reisde hij naar Marokko, Suriname en ook naar Curaçao en Aruba. In elk land waar hij kwam kreeg hij een andere naam en beleefde hij nieuwe avonturen. Luister goed naar Tante Lulu en beleef de avonturen van Kompa Nanzi mee! Een vertelvoorstelling met de slimme wereldspin in de hoofdrol. Kom je ook? Want Nansi komt zelf ook op visite!
  Woensdag 24 februari, 10.00 uur
  €3 (Ooievaarspas €1,50) 

  Kriebelbeestjes maken | Art-S-Cool 6+
  Maak samen met Angelique Josten Kriebelbeestjes die kruipen, vliegen of lopen op acht, duizend pootjes of maar ééntje! Ze kunnen alle kleuren van de regenboog hebben.
  Woensdag 24 februari, 14.00 uur
  €3 (Ooievaarspas €1,50)

  Meedoe theater Kruip-Friemel-Kriebel | Ozofijn! 3 t/m 7 jaar
  Een muzikale en interactieve theatervoorstelling over een moestuin, kriebelbeestjes en twee buurvrouwen... Francien geeft een groot tuinfeest met een heleboel familie en vrienden. Josefien is druk aan het werk in haar moestuintje. Dan komt Josefien er achter dat er iets aan de hand is met haar sla! Wie heeft dát gedaan?!?! 
  Donderdag 25 februari, 10.30 uur
  €3 (Ooievaarspas €1,50)

  Leer Jongleren | Circaso 6+
  Wil jij altijd al eens eventjes in de rol van circusartiest stappen, gooien met balletjes, spelen met de diabolo en stoere Pyramides bouwen? Dan kan dat! De docenten van Circaso, het Jeugdcircus van Den Haag, leren je tijdens deze workshop circustechnieken waar je lekker mee aan de slag kunt.
  Donderdag 25 februari, 14.00 uur
  €3 (Ooievaarspas €1,50) 

  Ukkieconcert op tournee! | Club Ghazal t/m 4 jaar
  Muziek voor peuters! We gaan bewegen, zingen en dansen en gaan op ontdekkingsreis naar klanken en muziek. Je gelooft je oren niet! 
  Vrijdag 26 februari, 9.30 en 10.30 uur
  €3 (Ooievaarspas €1,50) (max. 1 ouder/verzorger per kind, ouder/verzorger gratis)

  Zeehelden | Plan D en Andreas Denk 6+
  Wie heeft niet al eens een kapitein gespeeld in zijn eigen ligbad of als een echte piraat de wereld veroverd op een rubberboot? Het badwater dat plotseling verandert in een oneindige oceaan? In deze voorstelling dompelen de dansers zich onder in de magie van het leven op én in de zee. Een voorstelling voor jong en oud waarin dans, acrobatiek, live muziek en zang prachtig samenkomen.
  Vrijdag 26 februari, 14.00 uur
  €6 (Ooievaarspas €3)


  Verschillende voorstellingen en activiteiten rouleren van plek naar plek. 

  Kom in de voorjaarsvakantie naar 'Krokus Kabaal' in de volgende Cultuurankers:Laaktheater (Laakkwartier), theater De Vaillant(Schilderswijk), Theater De Nieuwe Regentes(Segbroek), DiamantTheater (Mariahoeve),Theater en Filmhuis Dakota (Escamp), Bibliotheken Loosduinen en Nieuw Waldeck, Bibliotheken Leidschenveen en Ypenburg,Muzee Scheveningen.

  Klik HIER voor het blokkenschema waarin alle activiteiten en voorstellingen waar en wanneer te zien zijn.