Volg ons: Facebook Twitter

  Voorjaars vakantie!

  Kinderfilms en -theater in Dakota

  Afbeelding niet gevonden.

  Kindertheater in de voorjaarsvakantie in Theater en Filmhuis Dakota. Op woensdagmiddag 26 februari (aanvang 14.00 uur) speelt theatercollectief Zonder Mouwen zijn spannende, betoverende voorstelling ‘Op de tafel lag een briefje’. Kaarten kosten €8 (met Ooievaarspas €4) en zijn te bestellen via www.theaterdakota.nl, 070 326 5509 of aan de kassa van Theater en Filmhuis Dakota (Zuidlarenstraat 57).

  Als Lieke thuiskomt, vindt ze een briefje van haar vader: "Ben even een boodschap doen". Dat is gek, want normaal is haar vader er altijd als ze uit school komt. Lieke komt terecht in haar fantasiewereld waar niets is wat het lijkt en waar alles draait om het vinden van haar vader. Waarom is hij weg, waar is hij naartoe en komt hij ooit nog terug? 'Op de tafel lag een briefje' is een spannende voorstelling over de angst dat iemand ineens weg is en misschien wel nooit meer terugkomt.


  Extra kinderfilms
  Naast de voorstelling ‘Op de tafel lag een briefje’ zijn er in Theater en Filmhuis Dakota ook extra kinderfilms te zien. Op zaterdag 22 (16.00 uur), dinsdag 25 (14.00 uur) en woensdag 26 februari (15.00 uur) is de nieuwste Disneyfilm Frozen 3D (AL) te zien. Op donderdag 27 (14.00 uur) en vrijdag 28 februari (14.00 uur), zaterdag 1 (16.00 uur) en zondag 2 maart (14.00 uur) draait de Nederlandse kinderfilm Mees Kees op Kamp (AL). 

  Je hoeft je niet te vervelen in de voorjaarsvakantie; kom naar Theater Dakota!