Volg ons: Facebook Twitter

  Uitgelicht

  Kate Moore: Homegrown Handmade

  Afbeelding niet gevonden.

  We zijn er trots op dat de Australische componiste Kate Moore dit seizoen onze artist-in-residence van Theater Dakota is met haar concertserie 'Homegrown Handmade'!

  ‘Homegrown Handmade’ viert het tiende seizoen van de Australische componist Kate Moore in Nederland met een verzameling van tien rauwe en energieke concerten met mensen en groepen die in deze periode een inspiratiebron voor haar zijn geweest.

  'Homegrown Handmade' is een serie bijzondere en afwisselende concerten, in de studio van Theater Dakota. Op de speciale site van 'Homegrown Handmade' vind je meer informatie over de serie en de artiesten die te gast zijn. 

  De kick-off van 'Homegrown Handmade' is op donderdag 20 september, met een feestelijke minifestival! Te gast zijn o.a. Monica Gemino en Frank der Weij. Samen creeeren zij 'revolutionaire recitals', die o.a. door de Britse Sunday Times zijn omschreven als 'virtuoos' en 'opwindend'. Zij voeren werken uit van Julia Wolfe, Michael Gordon, Donnacha Dennehy en Louis Andriessen.

  Ook aanwezig: het ensemble Klang Quartet, 'èèn van de topensembles van Nederland' volgens het NRC Handelsblad. Zij spelen 'Hout' van Louis Andriessen.

  Kaarten kunnen hier online besteld worden, of telefonisch via: 070 326 55 09