Volg ons: Facebook Twitter

  Verreck Zondagmiddag:

  Haags Boekenballetje 2013

  Afbeelding niet gevonden.

  Haags Boekenballetje tijdens Verreck Zondagmiddag in Theater Dakota

  Op zondag 10 maart (aanvang 16.30 uur) vindt de muzikale talkshow ‘Verreck Zondagmiddag’ plaats. Een heerlijk ontspannen middag door ras-Hagenaars Marcel Verreck en Paul Pleijsier met bijzondere gasten, veel humor en mooie liedjes. Op 10 maart wordt tijdens ‘Verreck Zondagmiddag’ tevens de tweede editie van het Haags Boekenballetje georganiseerd. 

  Vorig jaar vond het Haags Boekenballetje voor de eerste keer plaats: een enerverende flash-mob op de stoep van de Centrale Bibliotheek aan het Spui.? Van de woorden die de deelnemers op de uitgereikte (pingpong)balletjes schreven, werd het eerste Haags Boekenballetjesgedicht gecomponeerd.

  Wegens groot succes nu de tweede editie, ditmaal tijdens ‘Verreck Zondagmiddag’ en met een andere opzet (de balletjes en het gedicht blijven, de flash-mob verdwijnt). Behalve het Haags Boekenballetje een complete, anderhalf uur durende show met klasse-artiesten als Mylène D’Anjou, Jeannette Scheffer en Frans de Leef en schrijfster Ilona Verhoeven.? De ingezamelde balletjes met de woorden van alle bezoekers worden na afloop van de voorstelling tot één gedicht samengebracht. 


  Tot ziens op zondag 10 maart bij ‘Verreck Zondagmiddag’ in Theater en Filmhuis Dakota!

  Bestel HIER uw kaarten.