Volg ons: Facebook Twitter

  ImproBattle in Dakota

  Gratis, speciaal voor jongeren 13-23

  Doe je altijd al een beetje gek? Voelt het alsof je leven een groot toneelstuk is? En ben jij tussen de 13 en 23 jaar? Kom dan een keertje meedoen om te kijken of ImproBattle iets voor jou is. Je kunt gedurende het hele jaar instromen en kunt daarom meteen meedoen. Kom je liever niet alleen? Dat snappen wij, neem iemand mee!

  WAT DOE JE BIJ IMPROBATTLE?
  Bij ImproBattle maak je met andere jongeren van 13 t/m 23 jaar improvisatietheater. Dat is theater waarbij je geen script krijgt, maar waar je het verhaal en de personages ter plekke verzint. Daarbij is samenwerken en goed naar elkaar luisteren erg belangrijk. Bij ImproBattle leer je wat jouw talent is en helpen we je om in je kracht te staan.

  VOOR WIE IS IMPROBATTLE?
  ImproBattle is voor iedereen. We houden niet van hokjes, maar vinden het juist leuk om verschillende mensen bij elkaar te brengen. Veel van onze jongeren hebben ons laten weten dat ze ImproBattle leuk en nuttig vinden. Leuk omdat het hun veel energie geeft en er veel gelachen wordt. Nuttig omdat je stiekem nog best veel leert, zoals presenteren en durven.

  WANNEER EN WAAR?
  ImproBattle is elke dinsdag van 19.00 - 21.00 uur in Theater Dakota. 

  KOSTEN EN AANMELDEN
  ImproBattle is gratis. Dit omdat je graag de kans geven om het eens te proberen. Is het niets voor jou? Even goede vrienden! Wil je een keer meedoen? Meld je dan aan via bram@improbattle.nl. Wil je iemand meenemen? Dan kan dat natuurlijk.