Volg ons: Facebook Twitter

  Met snelle (Ooievaars) pas naar Theater Dakota!

  Gratis Kerstvoorstelling

  Afbeelding niet gevonden.

  Ooievaarspashouders gratis naar Theater Dakota!
   

  Een kerstkadootje van de Ooievaarspas en Theater Dakota: iedereen met een Ooievaarspas kan gratis naar de kindervoorstelling Niemand weet, niemand weet... van Stella Den Haag op zaterdag 22 december. De kindervoorstelling, een gloednieuwe bewerking van het bekende sprookje Repelsteeltje, is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder.

  Naast vrijkaarten voor de voorstelling, organiseren Theater Dakota en de Ooievaarspas voor aanvang diverse gratis kerstactiviteiten. Vanaf 13.00 uur staan de deuren van Theater Dakota open voor warme chocolademelk en een oliebol, een workshop kerstliedjes zingen o.l.v. Serge Bosman, kerstversiering maken o.l.v. Carolien Adriaansche en een grabbelton voor kerstkadootjes. De voorstelling Niemand weet, niemand weet... begint om 15.00 uur. 

  Als u, als Ooievaarspashouder, gebruik wil maken van deze kaarten, stuurt u dan een e-mail naar info@theaterdakota.nl (vermeld uw naam, aantal kinderen en volwassenen). Let op, per kind (t/m 12 jaar) kunnen er maximaal 2 volwassenen mee. Uw reservering is pas geldig als u van Theater Dakota een bevestiging heeft ontvangen. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij. 

  Kerst begint in Theater Dakota. Tot dan!