Volg ons: Facebook Twitter

  Posteractie!

  Gratis naar de film in Dakota

  Afbeelding niet gevonden.

  Gratis naar de film met posteractie van Theater en Filmhuis Dakota

  Theater en Filmhuis Dakota deelt uit en wel op een hele speciale manier. Op woensdag 6 maart zit in het midden van de ZuidWesterkrant een oranje filmposter. Wie deze Dakota-poster voor het raam hangt, maakt kans op vrijkaarten voor een film naar keuze. De posteractie loopt van 6 t/m 31 maart, elke dag worden er kaarten uitgedeeld.

  Naast het gevarieerde theaterprogramma vertoont Theater en Filmhuis Dakota in zijn filmzaal de nieuwste films. Middels de posteractie wil Theater en Filmhuis Dakota hier nog meer bekendheid aangeven. De filmposter (“Ja, ik wil naar de film in Dakota”) vormt het hart van de ZuidWesterkrant op 6 maart. Huishoudens die de poster voor het raam hangen, kunnen worden beloond met twee gratis kaarten voor een film in Theater en Filmhuis Dakota. Van 6 t/m 31 maart worden er iedere dag twee vrijkaarten in een brievenbus gestopt van huis in Den Haag waar de oranje poster achter het raam prijkt. Winnaars van de twee vrijkaarten kunnen zich melden bij de kassa van Theater en Filmhuis Dakota (Zuidlarenstraat 57). 

  Lekker naar de film in Dakota? Let dan op de ZuidWesterkrant van woensdag 6 maart. Hang de poster op en kleur de stad oranje!

  Ontvangt u niet de ZuidWesterkrant? U kunt HIER de poster downloaden.