Volg ons: Facebook Twitter

  Angelique Schipper

  Gratis inleiding bij voorstelling, vr 1 nov

  Afbeelding niet gevonden.

  Angelique Schipper speelt haar eerste solo-cabaretvoorstelling AU vrijdag 1 november, aanvang 20.15 uur in Theater Dakota  in Den Haag. Over het afscheid van haar vader, haar man, de wc-pot en allen. Liedjes op accordeon en piano met de nodige kwinkslagen, want afscheid nemen is ook opnieuw beginnen. Voorafgaand aan de voorstelling geeft Angelique Schipper een inleiding: ‘van gemeente naar podium’. Aanvang inleiding is 19.00 uur en gratis toegankelijk voor bezoekers van de voorstelling AU.

  Spelen in Theater Dakota in Escamp voelt als thuiskomen, want Angelique was ‘voorpost’  in Escamp voor de gemeente Den Haag op het gebied van Welzijn en Bewonersparticipatie. Na vier jaar voor Escamp gewerkt te hebben werd zij stadsdeelmanager Welzijn voor Scheveningen en daarna voor korte tijd manager bij Vestia Scheveningen. Toen haar vader in 2008 stierf heeft zij het roer volledig omgegooid en volgde ze haar hart. Al in Escamp werd Angelique gestimuleerd verder te gaan met haar liedjes, die ze publiceerde op haar eigen website kleischip.nl  samen met Foske Kleima die haar liedjes illustreerde. De liedjes groeiden uit tot historische speurtochten. Eén van de speurtochten  is  ‘De verdwenen olifant in het Zuiderpark’. Angelique ging door met haar persoonlijke levenslied en stond vorig jaar in de finale van het Rotterdams Open Podium met enkele liedjes die leidden tot haar eerste solovoorstelling AU.

  Meer informatie & kaartverkoop
  Angelique Schipper - AU, vrijdag 1 november,  aanvang 20.30 uur, entree € 10 (groepsprijs vanaf 10 personen € 7 p.p.).
  Theater Dakota, Zuidlarenstraat 57 Den Haag. Kaarten HIER bestellen of via 070 326 5509 of aan de kassa van Theater Dakota.
  Inleiding ‘Van gemeente naar Podium’ 19.00 – 19.45 uur (gratis toegankelijk). Reserveren via 070 326 5509 of aan de kassa van Theater Dakota.