Volg ons: Facebook Twitter

  LEVEL UP!

  Gezocht: zanger(e)s(sen 16-30 jaar!

  We zoeken zangtalent! Geef je op! Level UP is echt te gek. 

  LEVEL UP! URBAN ZANGTRAJECT VOOR IEDEREEN VAN 16 T/M 30 JAAR DIE KAN ZINGEN EN ZANG EN TECHNIEK WIL VERBETEREN!

  Zangers / Zangeressen gezocht:
  Meld je aan voor de audities voor een aankomend exclusief zangtraject genaamd Level Urban Pro! De laatste auditiedatum is op 19 en 22 februari in Theater Dakota. Geef je nu op!

  Het Level UP zangtraject is terug met meer focus! Veel meer zangworkshops en nieuwe – zangdocenten. De ervaringen uit de eerste editie hebben gezorgd voor nieuwe inzichten: de zanglessen zijn aangescherpt, zo is er extra aandacht voor jouw persoonlijke zangleerdoelen.

  Level UP biedt zangers en zangeressen de mogelijkheid een inspirerende zangtraject te volgen. (Urban) zangdocenten uit en buiten de stad werken samen om het beste uit nieuw zangtalent te halen. De al aanwezige zang basis wordt versterkt en gaandeweg geüpgrade met R&B elementen. Naast zangtechnieken is er, binnen het traject, ook aandacht voor podiumpresentatie en keuze workshops: bijvoorbeeld songwriting en branding. Tipje van de sluier: er worden o.a. masterclasses gegeven door Shirma Rouse en Aïcha Gill. 

  In een eindshow (lees: vocale strijd) wordt voor het oog van een vakjury en publiek duidelijk welk zangtalent klaar is voor het echte werk! De winnaar van de titel Urban Pro wint muziekcarrière bevorderende prijzen: zoals een eigen single en daarbij behorende videoclip.

  LEVEL UP start op maandag 5 maart en de eindshow is op zaterdag 2 juni 2018. Er zijn tweewekelijks lessen en masterclasses (van 5 maart t/m 23 mei) op maandag en woensdag. 

  Het gehele traject kost €60 per persoon. Daarvoor in ruil krijg je een heel uitgebreid zangtraject met lessen en masterclasses van grote artiesten. Omgerekend kost het €2,50 per les. Voor de auditie betaal je uiteraard niets. Audities: 19 of 22 februari, avond, Theater Dakota.  

  Meld je aan via onderstaand formulier. Aanmelden kan ook via de bedenker en projectleider van Level UP: Lionel Grauwde, lyo@levelurbanpro.com
  Als je je aanmeldt, krijg je z.s.m. een bevestiging en meer informatie over de auditie.

  GEEF JE OP VOOR VR 16 FEBRUARI!