Volg ons: Facebook Twitter

  Foto-actie

  Firma MES

  Afbeelding niet gevonden.

  Op woensdag 16 en donderdag 17 oktober speelt het jonge, Haagse theatergezelschap Firma MES het stuk ‘Stel’ in Theater Dakota. Daarmee beleeft het stuk haar première. Nadat ‘Stel’ vorig jaar als locatievoorstelling in New Babylon speelde, is er nu een nieuw bewerkte theaterversie. De voorstelling ‘Stel’ gaat over twee koppels op hun eerste dag samen in een nieuw huis. Hoe ging dat bij u, die eerste keer samenwonen? Herinnert u zich dat nog?

  Theater Dakota is op zoek naar zoveel mogelijk foto’s van stellen van toen en nu samen in één huis. Foto’s van jou en je geliefde, jij met je huisdier, een foto van jezelf met je lievelingsbroer; alles kan. Op de dagen van de voorstelling maakt Theater Dakota een mooie mini-tentoonstelling. Onder alle inzenders verloot Theater Dakota 2 x 2 vrijkaarten voor de voorstelling ‘Stel’ op donderdag 17 oktober (première). Zet jouw naam en contactgegevens op de achterkant van de foto(‘s), dan kan Theater Dakota je bereiken als je één van de winnaars bent. Vanaf nu kunnen de foto’s ingeleverd worden bij de balie van Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57)!

  Over ‘Stel’
  Vorig jaar gingen alle leden van Firma MES samenwonen met hun geliefden. Hun eigen ervaringen worden afgewisseld met geschreven scenes, op zoek naar antwoord op de vraag: kun je samen een nieuwe start maken? Over tegengestelde wensen, praktische ongemakken en de onmogelijkheid van samen dromen. De Volkskrant schreef over ‘Stel’: "Vlot geschreven en gespeeld: een modern voorstelling over een stel herkenbare personages dat worstelt met het dagelijks leven."

   

  Bestel je kaarten voor Firma MES op woensdag 16 oktober en donderdag 17 oktober (Première!)