Volg ons: Facebook Twitter

  Talent!

  Finale Level UP! op 2 december

  Grande Finale! Tien talenten strijden om de winst!

  In september 2016 startte Level UP! Een geweldig zangtraject voor jonge toptalenten met de bedoeling om hen meer coaching, training en tips te geven om uiteindelijk de droom waar te kunnen maken: een professioneel artiest zijn! Op vrijdag 2 december (20.00 uur) is de 'grande finale'. Alle talenten van Level UP presenteren zich tijdens de Urban Vocal Showdown in Theater Dakota.

  Dit is net The Voice, Idols of X Factor! Neem The Voice dit keer op en ondersteun lokaal talent in Dakota. Op deze avond heb je meteen de uitslag! De battles zijn rauwer en de setting intiemer. Dit is geweldig jong urban en R&B talent, helemaal ready om zich aan het publiek te tonen. Het wordt een avond vol muzikale battles, ongelofelijke noten, een kennismaking met alle zangers en zangeressen, zelf geschreven nummers en een uiteindelijke winnaar die zich Urban Pro mag noemen en een vliegende start in zijn of haar carrière mag en kan maken. De bezoekers bepalen mee wie de winnaar wordt!

  Level UP en de Urban Vocal Showdown is een initiatief van Lionel Grauwde (muziekkenner, inwoner van Escamp en muzikaal ondernemer). Theater Dakota, Cultuurschakel, Den Haag FM, Musicon en theater De Vaillant ondersteunen Lionel en geloven in zijn concept!

  Kaarten kosten €5 per stuk (€2,50 met Ooievaarspas). 


  Meer informatie en kaartverkoop, klik HIER