Volg ons: Facebook Twitter

  Films bekend!

  Filmprogramma maart en april

  Afbeelding niet gevonden.

  Hieronder alle films in maart en april. 

  Het filmprogramma van maart en april is bekend. Klik hieronder op de film voor prijzen en exacte data en aanvangstijden: 

  Captain Phillips (Tom Hanks) is de kapitein van het Amerikaans vrachtschip MV Maersk Alabama. Als hij met zijn bemanningsleden vlak bij de Somalische kust vaart, worden ze overvallen door Somalische piraten. Captain Phillips en zijn bemanningsleden kunnen de aanval niet winnen, maar Captain Phillips doet alles om zijn bemanningsleden te beschermen.
  vanaf 20 februari t/m 12 maart

  Kinderfilm: Mees Kees op Kamp
  Mees Kees gaat samen met zijn klas en mevrouw Dreus op werkweek. Tijdens deze werkweek gaat mevrouw Dreus door haar rug en moet Mees Kees alles alleen doen. Maar als alles fout gaat, begint Mees Kees aan zichzelf te twijfelen. Geweldige kinderfilm (AL) met onder meer Cas Jansen, Hannah Hoekstra, Sanne Wallis de Vries en Willem Voogd als Mees Kees. 
  vanaf 27 februari t/m 18 maart
   
  BBC journalist Martin Sixsmith hoort het verhaal van Philomena Lee: Een vrouw die gedwongen haar zoon moest afstaan en hem niet mocht opzoeken. Nadat de twee ontmoeten, besluit Philomena om haar lang verloren zoon toch te gaan zoeken. Met steractrice Judi Dench. 
  vanaf 27 februari t/m 19 maart 
   
  Een zeeman, gespeeld door Robert Redford, komt in aanvaring met een containerschip waardoor zijn navigatieapparatuur kapot gaat. Hij moet in zijn eentje zien te overleven met de hete zon, rondcirkelende haaien en een teruglopende voorraad levensmiddelen.
  vanaf 13 maart t/m 2 april
   
  Een zwarte man uit Amerika van de 19e eeuw is in vrijheid geboren. Hij wordt echter ontvoerd en verkocht als slaaf. Als slaaf wordt hij geconfronteerd met de ontzettende wreedheid van de slaveneigenaar. Na 12 jaar ontmoet hij een Canadees die zijn leven zal veranderen. Met onder meer Brad Pitt en Michael Fassbender.
  vanaf 20 maart t/m 9 april

  Kinderfilm: Het regent gehaktballen 2, 3D versie
  Uitvinder Flint komt erachter dat zijn beruchte uitvinding uit het eerste deel nog steeds actief is: dit keer maakt de machine gevaarlijke voedseldieren. Flint moet met zijn vrienden zorgen dat de machine definitief wordt uitgeschakeld. 3D versie!
  vanaf 22 maart t/m 5 april

  FILMS IN APRIL:

  The monuments men 
  Met de tijd op hun hielen proberen kunsthistorici en curatoren van musea hun geliefde kunststukken te redden van de nazi's voordat ze worden vernietigd. Mét Matt Damon, George Clooney en Cate Blanchett.
  vanaf 3 t/m 16 april

  Her
  Theodore (Joaquin Phoemix) raakt geobsedeerd door 'Samantha': een computerprogramma met verrassende menselijke kenmerken. Prachtfilm, genomineerd voor 5 Oscars waaronder Beste Film.
  vanaf 10 t/m 30 april

  Kinderfilm: Pim & Pom
  Gebaseerd op de verhalen van Mies Bouhuys. De bekende tekenstijl van Fiep Westendorp is terug te zien in de film. Kinderfilm geschikt voor alle leeftijden.
  vanaf 10 t/m 30 april

  The secret life of Walter Mitty 
  Welkom in de fantasiewereld van Walter Mitty (Ben Stiller)! Ondertussen dreigt hij in de echte wereld zijn baan te verliezen en moet Walter ook in het echte leven in actie komen.
  vanaf 17 t/m 23 april, 1 week te zien!

  Mandela: Long walk to freedom 
  Gebaseerd op Mandela's autobiografie 'Long Walk To Freedom'.
  vanaf 24 t/m 30 april, 1 week te zien! 
  VERWACHT IN MEI:

  onder meer August: Osage County (met Meryl Streep), Grand Budapest Hotel en de kinderfilm Tinkerbel (de nieuwste Disney).