Volg ons: Facebook Twitter

  2 Turven Hoog!

  Festival voor 1 t/m 6 jaar, 15 april

  Het leukste theaterfestival voor de allerkleinsten! Erg mooie voorstellingen voor kindjes van 1 t/m 6 jaar! Op zaterdag 15 april in Theater Dakota.

  Van 9 t/m 15 april 2017 vindt Festival 2 Turven Hoog op locatie plaats in vier Haagse theaters. Ook in Theater Dakota, op zaterdag 15 april. Het leukste theaterfestival voor de allerkleinsten (1 tot en met 6 jaar) brengt bijzondere en vaak nieuwe - speciaal voor het festival ontwikkelde - theatervoorstellingen en interactieve kunstinstallaties.


  Ga op bezoek bij de Potjesman in zijn tentje, kijk mee in het mini-huis van Kluizelaar of verwonder je over het licht dat in Zeelicht op het water danst.

  Installaties
  Elk jaar nodigt Festival 2 Turven Hoog kunstenaars uit om speciaal voor het festival installaties te maken. Dit jaar trekken Marije Uijtdehaage en Arianne van Boxmeer langs de theaters met hun Kris Kras Karavaan. Kunstenares Chantal de Wolde heeft reuzenkersen en meer heerlijk fruit gemaakt om mee te spelen in Tutti Frutti en met Rachel de Boer kun je samen met je ouders van een kartonnen doos een huis bouwen in het Nestenbouwerdorp. Al deze kunstinstallaties zijn te zien in Theater Dakota! De kunstinstallaties zijn in de foyer van Dakota en zijn gratis te bezoeken.


  PROGRAMMA THEATER DAKOTA, ZATERDAG 15 APRIL 2017
  (klik op de groene titels voor meer informatie en kaartverkoop) 

  Zaterdag 15 april, 10.00 uur, 12.00 uur en 14.00 uur: POTJESMAN - Jasmin Hasler (leeftijd 1 t/m 4 jaar)

  Zaterdag 15 april, 10.30 uur en 13.30 uur: ZEELICHT - Liesje van den Berk (leeftijd 2 t/m 6 jaar)

  Zaterdag 15 april, 11.00 en 15.00 uur: KLUIZELAAR - Simone de Jong (leeftijd 2 t/m 5 jaar)

  Prijs per kaart per voorstelling: €6 (met Ooievaarspas €3). Voor zowel kinderen als ouders/verzorgers dien je een toegangskaartje te kopen.
   
  Kunstinstallaties in Dakota: Kris Kras Karavaan, Tutti Frutti en Nestenbouwerdorp, foyer Theater Dakota, gratis toegang.  

  EXTRA bij 2 Turven Hoog:

  Paas-Speurtocht voor de kindjes. Zoek de 5 plaatjes die verstopt zijn en krijg een leuk Paas-kadootje.

  Paasbrunch in het café (kopje koffie, pistoletje bruin of wit met kaas, croissant met jam en boter, eitje voor €6)