Volg ons: Facebook Twitter

  Stadsdeel Bijeenkomst Escamp

  do 11 juli

  Afbeelding niet gevonden.

  UITNODIGING

  Het afgelopen jaar schreven wij met de hele stad een prachtig bidbook voor Den Haag als Europese Culturele Hoofdstad 2018. Veel mensen hebben hun ideeën ingestuurd, ook veel bewoners en organisaties in Escamp.

  We zijn helaas niet meer in de race voor Culturele Hoofdstad 2018, maar we willen de ideeën en energie niet verloren laten gaan. Escamp bruist van de creatieve initiatieven. Daarom willen wij graag samen met u in gesprek om te kijken hoe we deze initiatieven tot een succes kunnen maken en om met u te delen waar wij als gemeente mee bezig zijn op cultureel gebied.

  Dit doen we op donderdag 11 juli in Theater Dakota, Zuidlarenstraat 57 in Den Haag. Vanaf 19.00 uur is de inloop, het programma begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Aansluitend is er een borrel. We nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

  Onder leiding van Paul Cornelissen (directeur Theater Dakota) bespreken we een aantal van de ideeën die naar boven kwamen voor 2018, maar er is ook ruimte voor nieuwe initiatieven. Dus heeft u een cultureel idee of plan en zoekt u manieren om deze te verwezenlijken? Dan is dit uw kans om de juiste mensen te ontmoeten en tips te vragen.

  In verband met de organisatie verzoeken wij u vriendelijk om u aan te melden als u wilt deelnemen aan dit stadsgesprek. Dat kan door dit mailbericht te beantwoorden en aan te geven met hoeveel personen u wilt komen.

  Wij hopen u op donderdag 11 juli te mogen verwelkomen in Theater Dakota.

  Graag tot dan!

  Met vriendelijke groet,

   

  de wethouder Cultuur, Binnenstad                          
  en Internationaal                                               

  Marjolein de Jong