Volg ons: Facebook Twitter

  Kids kerstvakantie in Dakota.

  za 22 dec - zo 6 jan

  De leukste voorstellingen, workshop, films én gratis activiteiten!

  Je hoeft je niet te vervelen in de kerstvakantie! Kom naar Theater en Filmhuis Dakota voor de mooie kindervoorstellingen, een toffe workshop, leuke films én gratis activiteiten. In Dakota is er tijdens de kinderkerstvakantie van alles te doen (zo 23 dec, 14.00, Tarzan (6+); do 27 dec, 14.00, Buurman in de Winter  (5+); vr 28 dec, 11.00, Golfje zoekt zee (3+) en vr 4 jan, 11.00, Nachtlampje (3+)). Een kaartje voor een voorstelling kost €6 (Ooievaarspas €3).

  Ook in Theater Dakota: een toneelworkshop (twee dagen lang!) voor leeftijd 7 t/m 10 jaar (NTjong Toneelatelier, do 27 en vr 28 dec, 10.30 – 16.00 uur). Voor elk wat wils dus! De kinderfilms die tijdens de Kerstvakantie in Dakota draaien zijn Buurman & Buurman Winterpret (AL), zaterdag 22 december t/m woensdag 9 januari, div. aanvangstijden en Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (9+), donderdag 27 december t/m zondag 6 januari, div. aanvangstijden.


  Meer informatie en kaartverkoop (klik op de groen/blauwe titels).

  THEATER

  Tarzan / 6+
  Kindertheater, zondag 23 december, 14.00 uur
  Over het alom bekende verhaal, maar dan in een nieuw jasje. Geweldige familievoorstelling!

  GRATIS ACTIVITEIT:
  Na afloop (gratis): Dj Funky Fran, jungle style. Lekker dansen na afloop aan de voorstelling. Ook: Dierenmaskers maken en neem een oude sok mee om je eigen handpop te knutselen.

  Kindertheater, donderdag 27 december, 14.00 uur
  Meesterlijke voorstelling over twee buurmannen die zich voorbereiden op de winter. Een vermakelijke voorstelling die blijft boeien tot ’t eind.

  GRATIS ACTIVITEIT:
  Na afloop (gratis): lekker kerstliedjes zingen, kerstbomen versieren en koekjes smikkelen. Mmmm, gezellig!

  Golfje zoekt zee /3+
  Kindertheater, vrijdag 28 december, 11.00 uur
  Deze spetterende kleutervoorstelling is geweldig en leuk voor de kleintjes. De voorstelling gaat over verdwaald zijn en weer de weg terugvinden met hele leuke rijmpjes en fijne mee-zing-liedjes.

  GRATIS ACTIVITEIT: 
  Na afloop (Gratis): Nog 1 dag feest aan zee! Nog 1 dag zon, zee & strand! Kom met de opblaaseendjes spelen, zandtaartjes maken, ijsjes eten & stranddansjes doen


  Nachtlampje 3+
  Kindertheater, vrijdag 4 januari, 11.00 uur
  Prachtige intieme voorstelling in een pop-up theatertje. Over een sterrenwaker die de sterren poetst en ze een mooi plekje geeft aan de donkere hemel. Niemand wordt vergeten.

  GRATIS ACTIVITEIT:
  Na afloop (gratis): nieuwjaarskaarten knutselen, wij doen ze voor je op de post.


  WORKSHOP

  NTJong Toneelatelier / 7-10 jr.
  Workshop, donderdag 27 december en vrijdag 28 december, 10.30 – 16.00 uur

  Kom (toneel)spelen, maken, verzinnen en bouwen! Twee dagen, 27 & 28 december. Aan het eind van de tweede dag spelen alle kids in een kleine voorstelling/presentatie en natuurlijk is iedereen dan welkom om te komen kijken!

  Breng je eigen lunch mee, wij zorgen voor drinken!


  FILM

  Buurman & Buurman Winterpret / AL
  Kinderfilm, Nederlands gesproken, zaterdag 22 december t/m woensdag 9 januari, div. aanvangstijden 

  De leukste buurmannen zijn weer terug en het is weer genieten van het gestuntel, want de mannen vinden zichzelf juist super handig. Hele leuke familiefilm!

  Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald / 9+
  Kinderfilm, donderdag 27 december t/m zondag 6 januari, div. aanvangstijden

  We keren terug naar het Harry Potter universum met Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Een fantastische film met een geweldige sterrencast!

  Voor de film kunnen helaas geen kaarten worden gekocht via de website, wel via telefoon, email en aan de kassa zelf. Op 25, 26, 31 december en 1 januari is Dakota gesloten. 

  Tot ziens in de Kerstvakantie in Theater Dakota!