Volg ons: Facebook Twitter

  Tip voor de herfst-vakantie

  De Betovering in Theater Dakota

  Afbeelding niet gevonden.

  Festival De Betovering in Theater Dakota: film en theater voor kinderen

  Het internationale kunstfestival De Betovering vindt voor de 13e keer plaats. In het kader van dit festival brengt Theater Dakota vier prachtige theatervoorstellingen en een kinderfilm in de herfstvakantie.

  Kinderen hoeven zich niet te vervelen in de herfstvakantie. Theater Dakota heeft speciaal voor hen een uitgebreid en bijzonder programma. Van 20 t/m 28 oktober draait er iedere dag om 15.00 uur de jeugdfilm Brammetje Baas (nominatie publieksprijs Gouden Kalf). De succesvolle voorstelling Koning zonder Schoenen (leeftijd 3+) staat in Theater Dakota op zondag 21 oktober. Koning zonder Schoenen toerde eerder door België en Frankrijk en is nu in een nieuwe versie (nieuwe kostuums en nieuw decor) voor het eerst in Nederland te zien.

  Rieneke van Hooreweghe en Peter Verhelst zijn bekende namen in het jeugdtheater. Met hun nieuwe voorstelling  Knies en Broos, geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, vertellen ze over een meisje dat alles wil weten én onthouden. Of dat lukt; dat kun je zien op dinsdag 23 oktober. De kindervoorstelling Echt Waar van Theatergroep Max is geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder. Echt Waar (woensdag 24 oktober) is een theaterstuk dat verdrietig lijkt, maar die toch een happy end heeft en je laat lachen. Een mooie, grappige voorstelling die je niet mag missen. Theater Dakota presenteert op zaterdag 27 oktober de dansvoorstelling Chamaeleon van het gezelschap Dansmakers (leeftijd 10+). Chamaeleon is een dansende reis door verschillende achtergronden en cultuur. Dans, spel, zang en muziek: deze voorstelling heeft het allemaal. Theater Dakota zorgt voor een hele leuke, afwisselende herfstvakantie. 

  Voor kaarten en meer informatie, klik hieronder op de links van de film en de verschillende theatervoorstellingen:

  Film: 
  Brammetje Baas, zaterdag 20 t/m zondag 28 oktober, aanvang 15.00 uur

  Theater:
  Koning zonder Schoenen (leeftijd 3+), zondag 21 oktober, aanvang 13.00 en 15.00 uur
  Knies en Broos (leeftijd 6+), dinsdag 23 oktober, aanvang 11.00 en 15.00 uur
  Echt Waar (leeftijd 8+), woensdag 24 oktober, aanvang 13.00 uur
  Chamaeleon (leeftijd 10+), zaterdag 27 oktober, aanvang 19.30 uur

  Tot ziens in Theater Dakota!