Volg ons: Facebook Twitter

  Foto's Open Podium

  Dakota's Lentefeest, 19 maart

  Dakota's Lentefeest was een succes! Kijk hieronder de foto's!

  De lente is begonnen!

  Afgelopen zaterdag 19 maart vond het Dakota's Lentefeest plaats in Theater Dakota. 's Middags was er een Kindermiddag vol gratis workshops voor kinderen vanaf 5 jaar. De kinderen konden zingen, toneelspelen, lentebeestjes kleien, breakdancen en trommelen (percussie). Voor de allerkleinsten (leeftijd 2 t/m 4 jaar) was er Peuterdans. Na de workshops was er een presentatie waar alle groepen samenkwamen en lieten zien wat ze hadden geleerd en gemaakt. Een ontzettend leuke afsluiting van een geslaagde lente-achtige kindermiddag! 

  Voor alle foto's van de Kindermiddag, kijk op Facebook: HIER en HIER.


  Na de Kindermiddag was er 's avonds het Dakota's Lentefeest Open Podium! Het was een feest! Geweldig veel talent uit Escamp. Een fantastische mix (dans, zang, muziek, stand up comedy) en een bomvolle zaal. Echt zoals Dakota's Lentefeest bedoeld was: theater en muziek door én voor heel Escamp.  

   

  Bekijk alle foto's van het Open Podium op Facebook: klik HIER.


  BEDANKT!
  Het was een erg mooie Lentedag! Dank aan alle bezoekers, meewerkenden, workshopleiders, artiesten, begeleiders, juryleden, adviseurs en alle anderen die hun steentje hebben bijgedragen. Speciale dank aan Wijkplatform Morgenstond, BC Zuidlarenstraat en de Gemeente Den Haag (stadsdeel Escamp).