Volg ons: Facebook Twitter

  Temperament!

  Aftrap 9 februari, 16.00 uur

  Afbeelding niet gevonden.

  Er staat wat te gebeuren in Escamp! Zondag 9 februari, 16.00 uur is de aftrap van 'Temperament in Escamp'. 

  'Temperament in Escamp' & 'Opera Carmen' 9 februari van start!

  Zondagmiddag 9 februari om 16.00 uur is iedereen die in Den Haag Zuid-West woont van harte welkom in Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57). Dan start 'Temperament in Escamp', een groots community-project waarin Escamp een jaar lang zal bruisen van activiteiten. In de zeven wijken van Escamp, in buurthuizen, zorgcentra en scholen kun je meedoen aan of genieten van dans, poëzie, muziek, eten, drinken en veel meer. In de zomer van 2014 wordt de opera Carmen uitgevoerd, door en voor de inwoners van Escamp.

  Tijdens deze feestelijke aftrap op 9 februari kunnen bewoners en organisaties een kijkje komen nemen, informatie krijgen en zich aanmelden om mee te doen aan een of meer onderdelen. De onderdelen van het project zijn zeer uiteenlopend met aandacht voor kunst en cultuur uit vele landen, voor jong en oud.

  Doe eens iets anders dan anders en neem de stap. Kom alleen, met een groep vrienden of de hele galerij of de straat. Iedereen uit Escamp is welkom op deze feestelijke aftrap. En denk je nu 'dat zingen in die opera lijkt me wel wat', kom dan wat eerder naar de eerste kennismakingsrepetitie van het koor op diezelfde zondag van 13.30 - 15.30 uur.

  Meer informatie? Bel of mail naar Dario Fo, ondernemers in de kunst via 0174-244455 of kijk op www.temperament-escamp.nl en www.dariofo.nl


  Klik HIER voor de uitnodiging

  Klik HIER voor meer informatie over de Opera Carmen 

  Opera Carmen