Volg ons: Facebook Twitter

  Waarnemend directeur

  Marjet van Os

  Afbeelding niet gevonden.

  Marjet van Os waarnemend directeur van Theater en Filmhuis Dakota

  Met ingang van 15 augustus 2013 is Marjet van Os (1971) de waarnemend directeur van Theater en Filmhuis Dakota. Van Os is opgeleid in Kunst- en Mediamanagement en heeft zowel ervaring in zakelijke als artistieke leiding binnen de podiumkunsten. Zij is in het stadsdeel Escamp geen onbekende door onder meer haar functie van staffunctionaris in het welzijnswerk.

  Theater en Filmhuis Dakota, gevestigd in de Zuidlarenstraat 57, is het cultuuranker van het grootste stadsdeel van Den Haag: Escamp (118.000 inwoners). In samenwerking met tal van partners werkt Theater en Filmhuis Dakota aan de ontwikkeling van het culturele klimaat, de cultuurparticipatie en -educatie in dit deel van de stad.

  Marjet van Os over haar benoeming: "Sinds enkele maanden ben ik als theatermanager betrokken bij Theater en Filmhuis Dakota en ik ben verheugd over het verzoek van het bestuur om als waarnemend directeur aan de slag te gaan. De belangrijkste uitdaging is ervoor zorgen dat ons diverse, vooral Escampse, publiek een warm onthaal vindt in ons theater. Daarnaast wil ik een breed en vernieuwend cultureel aanbod programmeren voor het seizoen 2014/2015. Ook wil ik een solide basis leggen voor de bedrijfsvoering, zodat het team met plezier kan werken en schitteren.”

  Het bestuur van Theater en Filmhuis Dakota heeft aan Marjet van Os de opdracht verstrekt om een toekomstbestendige organisatie op te zetten tijdens haar periode als waarnemend directeur.

  >> PERSBERICHT 


   

  Meer informatie over deze bekendmaking:
  Rob Vondracek, voorzitter bestuur Theater en Filmhuis Dakota, via: info@theaterdakota.nl