Volg ons: Facebook Twitter

  Dakota's Gouden Stoel

  Bent u de winnaar?

  Afbeelding niet gevonden.

  Een jaar lang gratis naar Theater Dakota!

  Theater Dakota, hét theater en filmhuis van Escamp, bestaat net één jaar en brengt een verrassend en gevarieerd programma. De seizoenbrochure – met de programmering t/m juni 2013 – wordt vanaf vrijdag 21 december in het stadsdeel Escamp verspreid. In één van de brochures is  Dakota’s Gouden Sticker geplakt. Deze sticker geeft recht op de Gouden Stoel. De winnaar van de zogenaamde Gouden Stoel kan een jaar lang gratis naar alle theatervoorstellingen in Theater Dakota.

  De nieuwste films, het gevarieerde aanbod (van toneel tot muziek en van dans tot literatuur en jeugdvoorstellingen): Theater en filmhuis Dakota is een aanwinst voor Escamp. De bewoners van dit stadsdeel, die volgende week het jaarprogramma ontvangen, maken kans op een jaar lang twee gratis plaatsen bij elke theatervoorstelling. Als de winnaar een keer niet kan, dan kan hij/zij de 2 plaatsen ook doorgeven aan familie, vrienden, buren etc. Als de winnaar van de Gouden Stoel bekend is, worden er twee speciale stoelen ontwikkeld in de theaterzaal met de naam van de gelukkige Escamper erop. Er zijn, naast één gouden sticker, ook nog vijf zilveren stickers in de jaarprogramma’s verstopt. Deze zilveren stickers geven recht op twee vrijkaarten voor een theatervoorstelling naar keuze. 

  Houd uw brievenbus dus in de gaten en blader het programma van Theater Dakota goed door. Als u een blinkende sticker ziet, neem dan contact op via 070 326 5509, mark@theaterdakota.nl of kom langs bij de kassa. Mocht u de brochure niet hebben ontvangen, dan kunt u deze bij Theater Dakota ophalen.