Volg ons: Facebook Twitter

  Tim Knol

  25 apr, Theater Dakota

  Hij speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Tim groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek. Zie dit geweldige talent op 25 april in Dakota!

  Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken, single Sam werd een hit. Nederland maakte kennis met Tim Knol en was gelijk overtuigd van zijn talent. Dit bevestigde hij met Days, zijn tweede album.

  Begin 2018 verschijnt zijn vierde plaat Cut the Wire. Voorjaar 2019 is hij te zien in een nieuw theaterconcert Lost & Found 2, waarin hij veel werk van de nieuwe cd, maar ook een aantal mooie covers speelt, waarover hij ook deze keer prachtige verhalen vertelt.

  Over zijn laatste cd Cut the Wire schreef:

  de Volkskrant****: ‘…frisheid in de wiegende, elegante melodieën die Knol zo mooi kan schrijven én met zijn heldere stem zo mooi kan inkleuren…Gewoon mooie muziek maken, dat is nu het devies, maar hij doet hier meer dan dat.’

  Rockzine****: ‘Het album biedt de liefhebber van muziek een mooi begin van 2018 en laat daarmee horen dat er anno 2018 nog echt muziek gemaakt kan worden!’

  MusicMaker****: ‘een nieuwe kant van Tim Knol.’

  OOR: ‘Het prachtige Cut the Wire staat vol liedjes om bij op adem te komen en je aan te warmen.’

  Website: timknol.nl


  DE KAARTPRIJS IS INCLUSIEF 1 DRANKJE