Volg ons: Facebook Twitter

  Kinderfilms in de Zomer

  18 juli t/m 28 aug

  Afbeelding niet gevonden.

  Lekker naar de film in Theater en Filmhuis Dakota! In de zomer hebben we extra veel kinderfilms. Je hoeft je niet te vervelen tijdens de vakantie!

  In de vakantie heb je alle tijd! Dan kun je allemaal leuke dingen doen, zoals naar Theater en Filmhuis Dakota gaan. Daar draaien hele leuke, spannende, grappige kinderfilms in de zomervakantie. 

  In de periode 18 juli t/m 28 augustus, van dinsdag t/m vrijdag, is er elke middag om 15.00 uur een film te zien. Kaarten voor de film kosten €6,50 (di t/m do) en €7,50 (vr) en kun je kopen bij de kassa van Theater en Filmhuis Dakota (Zuidlarenstraat 57) of via 070 326 55 09. 

  De volgende kinderfilms worden in de zomervakantie gedraaid:

  De Krekel (3+)
  Deze film bestaat uit zeven verschillende verhaaltjes voor kleuters vanaf drie jaar. De verhaaltjes gaan over een krekel die avonturen beleeft met de andere insecten, vogels en andere dieren. 

  Chimpanzee (6+)
  Oscar is een jonge chimpansee die in de bossen leeft met zijn chimpansee-familie. In deze documentaire is te zien hoe Oscar’s familie wordt bedreigd door een concurrerende groep chimpansees. Oscar wordt aan zijn lot over gelaten, totdat een verrassende bondgenoot verschijnt en zijn leven voorgoed verandert.

  Ted en de Schat van de Mummie (6+)
  Mooie animatiefilm waarin Ted per ongeluk voor een beroemde archeoloog wordt aangezien. Daarom wordt hij op expeditie gestuurd naar Peru. Samen met zijn trouwe hond Jeff, een professor en een papegaai probeert hij een oude Inca stad te redden van gemene schatzoekers.

  Oz, the great and powerful (12+) 
  De goochelaar Oscar Diggs komt na een mislukte toverspreuk in het magische Land van Oz terecht. Daar probeert hij een grote tovenaar te worden. Hij ontmoet echter een drietal heksen en wordt al snel meegesleurd in de problemen van het Land van Oz en haar inwoners.

  Voor de exacte tijden en indeling van de films, kijk HIER. 

  Kinderfilms in de Zomer