Volg ons: Facebook Twitter

  Ook van Jou Muziek Festival!

  16 & 17 maart, GRATIS

  Muziekfestival in Dakota! Muziekfilms (onder meer Bohemian Rhapsody) €5. De rest is GRATIS. Muziek voor iedereen. Van een kinderpopconcert tot een Café Chantant. En van Haagse muziekscholen tot het geweldige songfestival SING!. Op zaterdagavond: Young Urban Night met de beste artiesten van nu!

  Het geweldige Ook van Jou Muziekfestival van Dakota. Muziek voor iedereen! Wat te denken van het Open Podium XL/Café Chantant. Een meezingavond 2.0. Ook: Young Urban Night in de theaterzaal. Speciaal voor jongeren met jong talent, urban en de artiesten van nu.  Op zondag: SING! Zangwedstrijd, jonge artiesten vs. oudere zangers 60+. M.m.w. Musiconband dBidH en het Residentie Orkest. Nog meer: Haagse muziekscholen, kinderconcert, muziekfilms en heerlijk eten.

  Voor de film betaal je €5 per kaart (Ooievaarspas €2,50). De andere onderdelen van Dakota's Ook van Jou Muziekfestival zijn GRATIS, wel graag van tevoren reserveren. 

  Klik hieronder op de groen/blauwe titels voor meer informatie en reseveren.


  PROGRAMMA OOK VAN JOU MUZIEKFESTIVAL, ZA 16 EN Z0 17 MAART 

  Zondag 17 maart 
  13.00 - 14.00 uur Kinderconcert MultiJam, daarna DJ Funky Fran
  13.45 - 16.00 uur Film: Bohemian Rhapsody
  16.00 - 18.00 uur Zangcompetitie SING 
  16.15 - 18.30 uur Film: A Star is Born
   
  Dakota's Ook van Jou Muziekfestival wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Den Haag en Prins Bernhard Cultuurfonds.
   
  LET OP, TIJDENS MUZIEKFESTIVAL(16 & 17 MAART) ZIJN ER ACTIVITEITEN IN HET CAFE (ZIE HIER HET PROGRAMMA). JE KUNT HEERLIJK ETEN; ER ZIJN KRAAMPJES MET HAPJES EN FINGERFOOD. HELAAS IS HET NIET MOGELIJK OM OP 16 EN 17 MAART VAN DE KAART TE BESTELLEN!