Volg ons: Facebook Twitter

  Moederdag Concert Tim Akkerman

  Jij kiest de liedjes!

  Publiek kiest liedjes voor Moederdagconcert van Tim Akkerman

  Mama, je bent de liefste van de héééééle wereld!

  Speciaal, éénmalig Moederdagconcert van Tim Akkerman op zondag 8 mei 2016 (aanvang 14.30 uur) in Theater Dakota. Samen met pianist Stef de Hond speelt Tim de mooiste liedjes, speciaal voor alle moeders in en rondom Den Haag. Welke liedjes? Dat bepaal je zelf! Verras jouw moeder op Moederdag. Kaarten zijn te bestellen via www.theaterdakota.nl, via telefoonnummer 070 326 5509 of aan de kassa van Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57). Prijs €14 (met Ooievaarspas €7). 

  Misschien heeft je moeder een favoriet liedje of wil je je moeder in het zonnetje zetten met een nummer dat jullie verbindt.  Wil je haar op een bijzondere manier verrassen? Mail dan jouw lied mét verhaal/motivatie (vóór 20 april) naar mark@theaterdakota.nl of lever het in bij de kassa van Theater Dakota. Wie weet speelt Tim dan jouw opgegeven nummer tijdens het concert. 

  Een leuk weetje: het eerste liedje dat Tim schreef, heet ‘Moederdag’. Dat schreef hij in 1995 toen hij 15 jaar was. 15 Jaar later is dit nummer gezongen door het koor van Kinderen voor Kinderen en staat het op het album nr. 31 ‘Hé Jullie’ uit 2010.


  Klik HIER voor kaartverkoop voor het Moederdagconcert van Tim!