Volg ons: Facebook Twitter

  Woody Allen weer thuis!

  Naar De Film Met Rob kunnen we in oktober 2013 omdopen in Naar De Amerikaanse Film Met Rob. Want deze maand zijn het twee bij uitstek Amerikaanse films waar ik een inleiding bij geef. 

  De eerste film hebben we inmiddels gehad. Dat was Behind the Candelabra. Een film over de laatste tien jaar van het leven van de wereldberoemde, stinkendrijke, glamour&glitter-pianist en entertainer Liberace. Met in de hoofdrollen Michael Douglas en Matt Damon. Een film die door de Hollywood-bazen “te homo” werd gevonden om in de bioscoop te draaien. In ónze Dakota-bioscoop hebben er desondanks tientallen mensen met volle teugen van genoten. Van het acteerwerk en van de prachtige beelden van die 'andere wereld'. Er werd af en toe ook wat gegiecheld, maar ach: “wie lacht niet, die de mens beziet”.

  Of er ook gelachen kan worden bij de nieuwe film van Woody Allen, dat weten we nog niet. Blue Jasmine draait nog maar net. Twee dingen weten we al wel. De hoofdrol is weggelegd voor Cate Blanchett, dus dat is waarschijnlijk dik in orde. En de film speelt in New York. Dat wil zeggen: Woody Allen is weer thuis! Na ruim een jaar omzwervingen in Europese steden  is Woody weer op zijn oude nest teruggekeerd. We zijn benieuwd of hij zijn oude niveau kan handhaven. We gaan het zien op:
  dinsdagmiddag 22 oktober om 17.00 uur (inleiding Rob om 16.30 uur).
  donderdagavond 24 oktober om 20.00 uur (inleiding Rob om 19.30 uur).


  Tot Dakota!


  Rob Lubbersen
  Naar de film met Rob


  Naar de film met Rob met de film Blue Jasmine op dinsdag 22 oktober (let op! deze keer andere aanvangstijd! aanvang inleiding 16.30 uur) en donderdag 24 oktober (aanvang inleiding 19.30 uur). Andere data dit seizoen zijn: 12, 14, 26 en 28 november / 10 en 12 december. Kijk HIER.  

  KLIK HIER OM NAAR ALLE BLOGS TE GAAN