Volg ons: Facebook Twitter

  Volle bak!

  Volle bak!

  Steeds meer filmliefhebbers weten de weg naar Theater Dakota te vinden. Bij de laatste Naar De Film Met Rob was er een uitverkocht huis. Alle 63 plaatsen bezet! Een volgende keer reserveren kan dus geen kwaad. Dat het zo'n drukbezochte dinsdagavond werd, lag natuurlijk grotendeels aan de beloofde bevlogen inleiding die ik weer mocht verzorgen, een beetje aan de gratis koffie of thee, en een héél klein beetje aan de film die vertoond werd (grapje!). Knielen Op Een Bed Violen bleek sowieso een kaskraker. Inmiddels een Gouden Film, met meer dan 100.000 bezoekers. Voor mij reden om er een recensie over te schrijven op www.grenzeloos.org onder de titel: “God? Goud!”.

  De volgende Naar De Film Met Rob is op dinsdag 22 maart om 19.30 uur in Dakota. De film van die avond is The Lady in the Van. Een oer- Engelse komedie over een oude dame die bijna 20 jaar lang in de Londense wijk Camden in een busje woonde. Nog écht gebeurd ook! De hoofdrol wordt gespeeld door Maggie Smith in misschien wel haar beste (en laatste?) performance. Fenomenaal!

  Wie aan één film in de week niet genoeg heeft, die wijs ik graag nog op het filmfestival Movies that Matter (MtM) dat van 18 t/m 26 maart plaatsvindt in Het Filmhuis en het Spuitheater. Met vele kwaliteitsfilms uitgekozen door Amnesty International. Ook daarover binnenkort meer op www.grenzeloos.org.

   

  Tot ziens,

  Rob Lubbersen
  Naar de film met Rob


  Kijk HIER voor de data van 'Naar de film met Rob' in 2016. De volgende film die vertoond wordt in 'Naar de film met Rob is The Lady in the Van op dinsdag 22 maart (aanvang inleiding 19.30 uur, aanvang film 20.00 uur).

  KLIK HIER OM NAAR ALLE BLOGS TE GAAN