Volg ons: Facebook Twitter

  Rob versus Douwe Bob

  Rob versus Douwe Bob

  Het zat er in. Het viel te verwachten. Op 10 mei vond er een ongelijke strijd plaats tussen Naar De Film Met Rob en het Eurovisie Songfestival Met Douwe Bob. Het aantal mensen dat naar Theater Dakota kwam voor De Helleveeg en het aantal mensen dat thuis voor de buis hing voor Slow Down liep enigszins uiteen. De uitslag werd Rob  –  Douwe Bob : 16  –  2.900.000. Nou ja, de volgende keer is het misschien andersom....

  De thuisblijvers misten een gedreven inleiding bij een heftige helleveeg. De welkomers konden bij Uitzending Gemist tenminste nog zien hoe Douwe zich naar de finale van het songfestival zong.

  Hoe dan ook, op 24 mei staat er om 19.30 uur gewoon weer een nieuwe Naar De Film Met Rob op het programma in Dakota. Met Remember. Een film over een langzaam dementerende man die op zoek gaat naar de nazi die in de Tweede Wereldoorlog zijn familie uitmoordde. Drama en thriller. Tot dan!

   

  Rob Lubbersen
  Naar de film met Rob


  Kijk HIER voor de data van 'Naar de film met Rob' in 2016. De volgende film die vertoond wordt in 'Naar de film met Rob is Remember op dinsdag 24 mei (aanvang inleiding 19.30 uur, aanvang film 20.00 uur).

  KLIK HIER OM NAAR ALLE BLOGS TE GAAN