Volg ons: Facebook Twitter

  Op naar volgend seizoen

  Zaterdagochtend waren al onze vrijwilligers weer bij elkaar voor de laatste wetenswaardigheden rond ons theater en voor een gesprek dat ik mocht leiden over de programmering van het volgend jaar. Dat was weer heerlijk om te doen. Deze mannen en vrouwen horen zoveel bruikbare suggesties van ons hooggeëerde publiek, dat ze voor mij een belangrijke informatiebron zijn bij het programmeren. Ik vertelde ze over de keuzes die we gemaakt hebben bij het samenstellen van het nieuwe seizoen. Ze zagen veel van hun suggesties terugkomen in de categorieën dans, toneel, jeugd, muziek en cabaret.

  Zo'n nieuw seizoen in aantocht brengt veel leuke spanning met zich mee: komt de jaarbrochure op tijd af? Hoeveel zullen we er laten drukken? Hoe zal de voorverkoop verlopen? En vooral: hoe reageert ons publiek? Op zondag 9 juni gaan we tijdens Dakota's Culturele Rondvlucht de nieuwe brochure trots presenteren, zorg dat u erbij bent!

  Afgelopen week stond in het teken van het naderende afscheid van Leo en de komst van Marjet, de nieuwe theatermanager. Door de ogen van zo'n nieuwe collega loop je dan weer heel anders naar je eigen organisatie te kijken, met een frisse blik als het ware. Altijd goed om je af te blijven vragen waarom we bepaalde dingen zo doen bij Theater Dakota.

  En dan is natuurlijk ons eerste echte meerdaagse festival in aantocht: Cutting Edge! ProJazz is zo'n fijne club om mee samen te werken, gisteren zaten hun vrijwilligers met onze mensen de boel voor te bereiden in de "berenkuil" onder de trap. Dat klonk al vreselijk vrolijk en enthousiast. Als het nou ook nog een beetje mooi weer wordt dan zal dat echt een knaller gaan worden.

  Ook nog goed financieel goed nieuws: Stadsdeel Escamp en Fonds 1818 steunen ons met een flinke bijdrage voor de drie weken vakantieactiviteiten die we op stapel hebben staan. In juli zullen kinderen, jongeren en ouders in drie projectweken aan hun culturele trekken komen. Want ons theater blijft in de zomer natuurlijk gewoon open, wat dacht u dan?

   

  Paul Cornelissen

  Directeur Theater Dakota 


  KLIK HIER OM NAAR ALLE BLOGS TE GAAN