Volg ons: Facebook Twitter

  Op naar 'Haar'!

  “Door de recensenten is The Monuments Men maar met matig enthousiasme ontvangen. Toch zijn veel mensen die deze film zijn gaan zien behoorlijk positief. Vooral diegenen die enige belangstelling koesteren voor de geschiedenis waren gunstig gestemd. “Van die Duitse kunstroof in de Tweede Wereldoorlog had ik wel gehoord, maar ik wist niet dat het zo erg was.” Dat was één van de uitspraken die na afloop van een voorstelling viel te beluisteren.”

  Zó begint mijn recensie op www.grenzeloos.org van The Monuments Men. En zoals vaker het geval is, zit daar een uitspraak in die ik heb opgetekend bij een voorstelling in Theater Dakota. Bij de laatste Naar de film met Rob werd in ieder geval duidelijk dat de Dakota-bezoekers heel wat enthousiaster waren over de film dan de meeste recensenten. Mede dankzij de begeesterde inleiding vooraf???

  Het ziet er naar uit dat we in de zomer een hele aparte Naar de film met Rob gaan krijgen. In ieder geval gaan we in juli van de dinsdagmiddag naar de donderdagavond. Elke donderdagavond, dus 5 maal! Welke films we dan gaan draaien, dat is nog een verrassing. Dat maken we later bekend. Maar als ik (Rob) mijn zin krijg, dan worden het heel bijzondere films. Blijf letten op de Dakota-website.

  Voorlopig koersen we nog op dinsdagmiddag 22 april om 15.30 uur met de film 'Her'. 'Haar' dus. Ik heb de film nog niet gezien, maar verschillende filmvrienden en -vriendinnen hebben me verteld dat het een uiterst intrigerend schouwspel is. Met een eeuwig thema in een modern jasje. Over een man die verliefd wordt op de digitale vrouw in zijn computer die zijn PC bestiert. Het is geen porno, het lijkt niet te kunnen, maar mijn handlangers waren ondanks aanvankelijke scepsis toch unaniem opgetogen. Ik ga hem dus gauw vóórkijken!

   

  Rob Lubbersen
  Naar de film met Rob


  Kijk HIER voor de data van 'Naar de film met Rob' in 2014. De volgende film die vertoond wordt in 'Naar de film met Rob is Her op dinsdag 22 april (aanvang inleiding 15.30 uur, aanvang film 16.00 uur). 

  KLIK HIER OM NAAR ALLE BLOGS TE GAAN