Volg ons: Facebook Twitter

  Ook in Zuid57: de week van het Jonge Kind

  Het gebouw ZUID57 aan de Zuidlarenstraat is niet alleen Theater en Filmhuis Dakota. ZUID57 is meer. Je kunt er cursussen volgen (van muziek tot schilderen en van talen leren tot dansen), een hapje eten of wat drinken in Café ZUID57 én er zijn ruim 30 bedrijven in ZUID57 gehuisvest. Hier via deze blog stellen we de ondernemers in ZUID57 voor. 

  Deze blog: Studio Swing / De week van het jonge kind


  De week van Het Jonge Kind is begonnen! Overal in Nederland worden inspirerende bijeenkomsten, workshops en (online) projecten georganiseerd. Dat is fijn, want tussen 0-7 jaar worden eigenlijk de belangrijkste processen in gang gezet die voor ons verdere (werkende) leven zo belangrijk zijn. Tijd om Het Jonge Kind een podium te bieden. tijd om Het Jonge Kind te zien zoals het is. Speels, beweeglijk, ontdekkend, vrolijk en energiek. 

  Dans? Op de (voor)school?

  Een mooie week om ook hierover in gesprek te gaan met elkaar. En om eens verder na te denken over wat dans de kinderen, de ouders en de professionals in jouw organisatie kan brengen. Dans is namelijk een prachtig middel om in te zetten in leer- en ontdekprocessen.

  Ben je al nieuwsgierig? Download het gratis E-book '52 redenen om te starten met dans op de (voor)school.' Met foto's, achtergrond, boekentips, activatiesheet, mindmap en mooie filmpjes. http://studioswing.nl/producten/gratis-e-books

  Met dansgroet en buiging, 
   
  Lenneke Gentle
  Studio Swing, leren vanuit inspiratie, beweeglijkheid en ondernemerschap.

  KLIK HIER OM NAAR ALLE BLOGS TE GAAN