Volg ons: Facebook Twitter

  Laatste kans in 2014!

  De laatste kans om in 2014 Naar De Film Met Rob te gaan is op dinsdagmiddag 23 december om 15.30 uur. Grijp die kans!

  De film die dan vertoond wordt is Wonderbroeders. Een Nederlandse film van dezelfde makers als van De Marathon. Jeweetnogwel, die film over een Rotterdams kluppie automonteurs die gaan meedoen aan de marathon in hun stad. Met o.a. Stefan de Walle.

  In Wonderbroeders gaat het over een kluppie monikken die uit hun klooster dreigen te worden gezet. Ze moeten plaats maken voor een Wellness-Centrum. Ze willen absoluut niet weg, maar er is een wonder nodig om dat voor elkaar te krijgen! Komt dat wel goed? Komt dat zien op 23 december!

  Het jaar 2014 was een mooi filmjaar. In Dakota hebben we prachtige films gedraaid. Ik denk zelf bijvoorbeeld aan Gravity, Camille Claudel 1915, Nebraska, Philomena en La Grande Belezza. En ook buiten het Filmhuis en Dakota waren schitterende films te zien. En nóg. Bijzonder enthousiast ben ik bijvoorbeeld over The Hunger Games deel 3, die nu nog steeds speelt in Pathé. Kijk maar op www.grenzeloos.org als je wilt weten waarom. En op Tweede Kerstdag ga ik met de hele familie naar het laatste deel van The Hobbit. Een bezoek aan Midden Aarde is inmiddels een ware kersttraditie. Maar eerst op de 23e nog een keertje met jou en nog wat mensen kijken naar Wonderbroeders.

  Tot dan!


  Rob Lubbersen
  Naar de film met Rob


  Kijk HIER voor de data van 'Naar de film met Rob' in 2015. De volgende film die vertoond wordt in 'Naar de film met Rob is Wonderbroeders op dinsdag 23 december (aanvang inleiding 15.30 uur, aanvang film 16.00 uur). 

  KLIK HIER OM NAAR ALLE BLOGS TE GAAN