Volg ons: Facebook Twitter

  Ik zou maar reserveren!

  De film Toni Erdmann heeft 5 (vijf!!!) European Film Awards gewonnen! Binnenkort te zien bij Theater Dakota. Natuurlijk!

  En dan ook nog eens op dinsdag 20 december om 19.30 uur bij Naar De Film Met Rob. Met een deskundige (ahum) en enthousiaste (zeker!) inleiding én gratis koffie of thee. Tenminste.... als je op tijd gereserveerd hebt. Want de ruime bioscoopzaal raakt steeds voller wanneer Rob zijn praatjes houdt. Bij The girl an the train waren 45 van 60 zitplaatsen bezet. Dus, dat wordt straks reserveren!

  Misschien hebben we bij  Toni Erdmann al een volle bak. Die film trekt als een lier. Zó vaak maken Duitsers namelijk niet een komedie (ja, ja, ook met enige diepgang vanzelfsprekend; daar is geen ontkomen aan). En anders wordt het wellicht knokken om een plaatsje bij die andere twee films die voor Rob al op de stapel liggen. Dat zijn:

  -      op WOENSDAG 28 december om 19.30 uur La La Land en

  -      op WOENSDAG 4 januari om 19.30 uur Once Upon A Time In The West.

  La La Land is een muzikale komedie met Ryan Gossling en Emma Stone die in Amerika enorm is aangeslagen (IMDB-rapportcijfer: 8,6). Once Upon A Time In The West is dé klassieker onder de westerns, met Charles Bronson, Henry Fonda en Claudia Cardinale. Deze film is 'geremastered', dus dat betekent gewoon de ouwe film, maar dan digitaal opgekalefaterd, met scherpere beelden, mooiere kleuren en de muziek van Ennio Moricone nóg oorstrelender uit de speakers.

  Ik zou maar reserveren!

   

  Rob Lubbersen
  Naar de film met Rob


  KLIK HIER OM NAAR ALLE BLOGS TE GAAN