Volg ons: Facebook Twitter

  Herkansing!

  De zomer is uitgebroken! Uitgebroken? Zeg maar lósgebroken! Letterlijk. Met de ene wolkbreuk na de andere. Gelukkig is er Theater Dakota. Daar zit je droog! En mocht er toevallig een hittegolf langskomen? Je weet het maar nooit met het huidige klimaat, dan zit je daar juist weer lekker koel.

  Er zijn dus héle goede redenen voor een bezoek aan Dakota. En helemaal voor spijtoptanten! Mensen die het afgelopen jaar DE FILM VAN HUN LEVEN hebben gemist. En die die film het allerliefst NAAR DE FILM MET ROB hadden gezien.

  Zij krijgen een herkansing.

  Op donderdagavond 30 juni om 19.30 uur voor KNIELEN OP EEN BED VIOLEN. Die film over een bloemenkweker in de vijftiger jaren die verzeild raakt bij een Zware Zwarte Kousen Club (zie mijn recensie GOD? GOUD! op www.grenzeloos.org).

  Op donderdagavond 7 juli om 19.30 uur voor THE LOBSTER. Een surrealistisch verhaal over een kliniek waar singles verplicht tot paren worden gevormd op straffe van uitsluiting uit de mensenwereld.

  Op donderdagavond 14 juli om 19.30 voor 45 YEARS. Over een echtpaar dat 45 jaar getrouwd is en dat feestelijk wil vieren, maar dan komt er een brief over een oude geliefde.....

  Op donderdagavond 21 juli om 19.30 uur voor PUBLIEKE WERKEN. De film die je meevoert naar 1888, naar een vioolbouwer in Amsterdam en een apotheker in Drenthe, naar een boek van Thomas Rosenboom uit 1999.

  Hagel of sneeuw, onweer wind of regen, óf een verzengende zon: Grijp Je Herkans!

  Rob Lubbersen.


  KLIK HIER OM NAAR ALLE BLOGS TE GAAN