Volg ons: Facebook Twitter

  Geen volle bak bij Rob?

  Onlangs was het Filmtheater Dakota tot de laatste plaats bezet bij Naar De Film Met Rob. Gebeurt dat weer bij Hail Caesar? Het zóu kunnen. Maar Hail Caesar is wel een nogal aparte film. Het gaat over Hollywood in de vijftiger jaren van de vorige eeuw. Er zitten schitterende passages in. Daar zorgen de gebroeders Coen wel voor. Maar als je nooit wat hebt gehad met films uit die periode en met de politieke toestand toen in Amerika, dan zegt het je misschien niet zo veel.

  Heb je wél iets met Ben Hur, cowboy Roy Rogers, schoonzwemster Esther Williams, matrozenmusicals, tapdanser Fred Astaire en communistenjager McCarthy, dán kom je rijk aan je trekken! Ach, en anders val je misschien wel op de sterrencast, met o.a. George Clooney, Josh Brolin, Scarlet Johanssen, Ralph Fiennes en Tilda Swinton. Zelf gaat hij de film dan voor de derde keer zien. Dat zegt toch genoeg!?

  Tot ziens,

  Rob Lubbersen
  Naar de film met Rob


  Kijk HIER voor de data van 'Naar de film met Rob' in 2016. De volgende film die vertoond wordt in 'Naar de film met Rob is Demolition op dinsdag 26 april (aanvang inleiding 19.30 uur, aanvang film 20.00 uur).

  KLIK HIER OM NAAR ALLE BLOGS TE GAAN