Volg ons: Facebook Twitter

  Filmtips I

  Dat was nog eens een ervaring! Een reis door de ruimte. Met een prachtig uitzicht op de aarde. Bij dag en bij nacht. Met als mede-astronauten Sandra Bullock en George Clooney. Geweldig! En dat voor maar 10 euro! Inclusief koffie of thee. En zonder ook maar het geringste gevaar om door ruimteschroot aan flarden te worden gereten. Veilig vanuit je stoel in filmtheater Dakota. Met als enig 'ongemak' een 3D-brilletje op je neus. Zo was het en niet anders bij Naar De Film Met Rob op dinsdagmiddag 21 januari. En natuurlijk was er weer deskundig commentaar bij de film. Over wat er natuurkundig en technisch allemaal vooral wél deugde aan deze film.

  Gravity is niet voor niets voorgedragen voor tien (!) Oscars. Een film om nog eens te gaan zien. Dat laatste geldt ook voor Inside Llewyn Davis, ook al heeft die géén Oscar-nominaties in de wacht gesleept. Andere films weer wel mét Oscar-potentie die nog draaien in Den Haag zijn o.a. La Grande Bellezza (Filmhuis) en The Wolf of Wall Street (Pathé). Voor intelligente recensies van deze twee films, ga naar: www.grenzeloos.org. Bij de zoekfunctie gewoon 'film' intikken en gij zult vinden!

  Welaan, dan nu nog een korte blik op de toekomst. Vanaf 30 januari draait in Dakota de film The Butler. Over de zwarte bediende van maar liefst zeven Amerikaanse presidenten in het Witte Huis. Wie kan wachten tot dinsdag 11 februari 15.30 uur, die kan deze film zien samen met Rob. En het verhaal ingelijst krijgen in een verantwoord historisch vertoog. En natuurlijk genieten van het gratis kopje koffie of thee dat Rob je dan aanbiedt!

  Tot dan,

  Rob Lubbersen
  Naar de film met Rob


  Naast Gravity 3D nog meer Oscar-geweld in Theater en Filmhuis Dakota. In februari en maart draaien onder meer Captain Phillips, Philomena en Twelve Years a Slave; alleen genomineerd voor een Oscar voor Beste Film. Kijk HIER naar het aanbod.  


  Kijk HIER voor de data van 'Naar de film met Rob' in 2014. De volgende film die vertoond wordt in 'Naar de film met Rob is The Butler op dinsdag 11 februari (aanvang inleiding 15.30 uur, aanvang film 16.00 uur). 

  KLIK HIER OM NAAR ALLE BLOGS TE GAAN