Volg ons: Facebook Twitter

  Films voor 50-plus

  Natuurlijk kicken we vooral op films die in Theater Dakota draaien. Ook als we een dagje ouder zijn. Gewoon, omdat in Dakota onwijs gave films worden vertoond. In een heerlijke zaal met uiterst comfortabele stoelen. En we gaan helemaal uit ons dak wanneer we Naar zo'n Film Met Rob mogen. Want een gratis kopje koffie of thee is niet te versmaden. En een gratis inleiding en nabespreking naar wens is eveneens te Gek!!

  Dus op dinsdag 20 mei om half vier is weer iedereen present voor The Grand Budapest Hotel. Bont. Bizar. Prachtig. Kijkdoos. En ook nog diepgang! Dus op dinsdag 10 juni wederom om half vier doen we met zijn allen The Invisible Woman. Over het geheime liefje van Charles Dickens. Poeh, poeh, poeh.

  Maarrrrrr, dat neemt niet weg dat we als filmofielen niet af en toe 'vreemd gaan'. Naar Pathé Buitenhof bijvoorbeeld. Zeker als we 50-plus zijn. Want dan kunnen we op maandagavond, dinsdagmiddag of donderdagmiddag naar speciale voorstellingen. Voor slechts € 6,50. Met pauze (behalve op maandagavond). Met ook een gratis kopje koffie of thee. Helaas zónder (!!!) inleiding en nabespreking met Rob. Maar evengoed worden er in dat 50-plus-programma voor de ware filmfanaat heel aardige films vertoond. Vaak wat minder bekende, zoals Still Mine of Io Sono Li. Maar soms toch echte knallers zoals The Butler of Blue Jasmine. Zelf vind ik The Sapphires, die nog maar kort draait, één van de aardigste films die ik dit jaar gezien heb.

  Dus, hou je van de cinema, dan is af en toe buiten de pot piesen aan het Buitenhof geen slecht idee. Maar let wel op: heel wat films daar zijn vaak al eerder vertoond aan de Zuidlarenstraat en die heb je dan vanzelfsprekend al gezien!

   

  Rob Lubbersen
  Naar de film met Rob


  Kijk HIER voor de data van 'Naar de film met Rob' in 2014. De volgende film die vertoond wordt in 'Naar de film met Rob is The Grand Budapest Hotel op dinsdag 20 mei (aanvang inleiding 15.30 uur, aanvang film 16.00 uur). 

  KLIK HIER OM NAAR ALLE BLOGS TE GAAN