Volg ons: Facebook Twitter

  Escamp Got Talent

  Dakota bomvol talent op zaterdag 1 april! En dat was zeker geen grap. 

  Talent (zang, dans, muziek, rap) uit Escamp verzamelde zich voor dé talentenjacht van Escamp: Sterren van Escamp. Dit jaar voor de vierde maal. Ook deze editie mochten de winnaars rekenen op mooie prijzen. Wat te denken van een optreden op People Stage op Parkpop op zondag 25 juni en meedoen met het Nieuwjaarsconcert van het Residentie Orkest in Dakota. 

  Die zaterdagavond was een erg sterke avond. Een avond bomvol jonge mensen met een prachtige stem, scherpe razendsnelle rap, spectaculaire breakdance en goeie performances. Een avond om trots op te zijn; al dat talent uit ons eigen stadsdeel #WOW!

  Een moeilijke taak voor de jury om winnaars te kiezen. Uiteindelijk wonnen rapgroep RWMG, zangers Aysia en dansduo Dance With Discipline. Van harte gefeliciteerd! En voor alle andere deelnemers: doorgaan met wat je doet; het was hartstikke goed.

  Dan nog even over Dance With Discipline. Twee mensen. Benediction en Indya. Indya, pas 10 jaar én supertalent, begon het optreden alsof het moderne dans was. Dat zou ze namelijk gaan doen, zei ze. Al gauw komt trainer en master-dancer Benediction op. 'Wat is dat nou? Wat doe je? Wat is dit?'. Indya lijkt te schrikken. Maar dat is schijn, blijkt al snel. De muziek verandert, de hoodie gaat uit en wat er gebeurt....

  Inmiddels weet heel Nederland wat er gebeurt. Benediction en Indya veroverden Hollands Got Talent met hun oogverblindende, superstrakke breakdance-act. Ongelofelijk, Indya, 10 jaar en dan al zo dansen! Mooi ook, dat de jury geloofde dat ze pas echt 3 maanden danst. Vergis je niet, mensen, dit vergt training en veel ook! Indya is vier dagen per week bezig. Haar hele jonge leven is dans!

  Het is geweldig dat Dance With Discipline uit Escamp komt! Supertalenten, zomaar vlakbij huis. Een eer dat Dance With Discipline op zaterdag 20 mei optreedt tijdens het Escamp Festival. Het Escamp Festival vindt dit jaar plaats in het Zuiderpark. Dance With Discipline treedt om 15.15 uur op, op podium 2. Ook ander Sterren van Escamp-talent is tijdens het Escamp Festival te bewonderen, zoals Rapgroep RWMG. Voor de rest een bomvol, supergoed programma met veel talent uit de wijk (van jong tot oud), Lilian Vieira & Band en The Voice-winnares Pleun. 

  Kan je nog niet wachten tot het Escamp Festival en Park Pop? Bekijk dan HIER de geweldige auditie van Dance With Discipline. 


  KLIK HIER OM NAAR ALLE BLOGS TE GAAN