Volg ons: Facebook Twitter

  Een nieuw record voor Naar de film met Rob!

  In een vorige blog stond dat ik “duizelig van succes” was geworden door de grote opkomst bij de film Gloria. Er gingen toen 37 mensen mee Naar de Film met Rob. Dankzij Catherine Deneuve in Elle s'en va ben ik nu nóg duizeliger. Op dinsdagmiddag en donderdagavond half november keken er maar liefst 54 mensen mee! Samen goed voor bijna een volle zaal! Een nieuw record! En het was waarachtig ook weer erg gezellig. We hebben flink gelachen bij deze Franse roadmovie. En vrijwel iedereen vond de filmkleinzoon Charley (Nemo Schiffman) van Bettie, dus van Catherine Deneuve, helemáál géén ettertje. Waarvan akte.

  We kijken alweer uit naar de volgende film. Dat wordt Hoe duur was de suiker. Op 26 en 28 november, Op dinsdagmiddag ben ik er dan wel bij, maar geef ik zelf niet de inleiding. Op de donderdagavond ben ik er helemaal niet. Dan zit ik voor een lang weekend in Frankrijk. Maarrr, Mark Kalsbeek van Theater Dakota vervangt me die twee voorstellingen. Dat wordt derhalve: Naar de Film met Mark!

  Natuurlijk kom ik terug. Op 10 december 's middags en 12 december 's avonds vertel ik iets over Het Diner. De wereldwijde tophit van Herman Koch is verfilmd en zowel over boek als film valt het nodige te zeggen. En dat ga ik doen!

  Tot ziens,

   

  Rob Lubbersen
  Naar de film met Rob

  P.S. Wie interesse heeft voor de manier waarop de filosoof Slavoj Zizek naar films kijkt –  hij of zij leze mijn artikel op www.grenzeloos.org. Doei!


  Naar de film met Rob met de film Hoe duur was de suiker op dinsdag 26 november (inleiding 15.30 uur, aanvang film 16.00 uur) en donderdag 28 november (inleiding 19.30 uur, aanvang film 20.00 uur). Andere data dit seizoen zijn: 10 en 12 december. Kijk HIER.  

  KLIK HIER OM NAAR ALLE BLOGS TE GAAN